Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Dört Ayak Üstüne Düştü!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Dört Ayak Üstüne Düştü!

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 4. sezonu ile birlikte yoluna devam ediyor. Dizinin yeni sezonda değişen senaryosu izleyicilerin büyük tepkisine neden oldu. İbrahim Çelikkol ile Hilal Altınbilek ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizi ise reytinglerde iyi bir başarı elde etti.

Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık gibi yetenekli oyuncular Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılma kararı aldı. Böylelikle dizinin başladığı günden bu yana kadroda bulunan 4 oyuncu Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setine veda etti. 4 tane başrol oyuncusunun kadrodan ayrılmasının ardından İbrahim Çelikkol diziye dahil olarak adeta bir kurtarıcı rolünü üstlendi.

Dizi, reytinglerde iyi bir başarı yakaladı

Perşembe günleri ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hala iyi reytingler alması herkesi şaşkına çevirdi. Dizinin başrol oyuncularının kadrodan ayrılmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova dizisi reytinglerde herhangi bir düşüş yaşamadı. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde Bir Zamanlar Çukurova dizisinin her bölümü Türkiye dışında başka ülkelerde de yayınlanıyor. Latin Amerika’da 1925 yılından bu yana varlık sergileyen Globo Grup, Bir Zamanlar Çukurova dizisini satın alanların başında yer alıyor. Globoplay isimli dijital platformunda Bir Zamanlar Çukurova dizisi yer alacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi dünyaya açıldı!

Brezilya dizilerinin yer aldığı Globoplay isimli dijital platformunda Bir Zamanlar Çukurova dizisi de bulunuyor. 20 milyon abonesi bulunan kanalın Portekizce dillinde yayın yaptığı da biliniyor. Ramo, Son Yaz, Leke, Kalp Atışı ve Maraşlı isimli diziler de aynı grup tarafından satın alınan diziler arasında yer aldı.