Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Beklenmedik Bir Ayrılık Daha!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Beklenmedik Bir Ayrılık Daha!

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki yeni gelişme herkesi şok etti. Oyuncular diziden ayrılacak. Ancak set içerisinde yaşanan olaylardan ötürü diziden ayrılamadılar. ATV dizisinde neler yaşanıyor? Merakla beklenen sorunun cevabını sizlerle paylaşacağız. Diziden kimlerin ayrılacağı da ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü hayal kırıklığı içeriyordu. Dizide yaşananlardan anladığımız kadarıyla iki oyuncu diziden ayrılacak. Ancak ortada bir engel bulunuyor. ATV dizisinde Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol ile ilgili bir gelişme yaşanması bekleniyordu. Başrol oyuncuları ayrılacakken diziye veda eden ismin kim olduğu ortaya çıktı.

Diziden Kimler Ayrılacak?

Selin Genç ve Selin Yeninci'nin diziden ayrılacağı öğrenildi. Oyuncular ekrana veda etmeye hazırlanırken dizide öyle bir gelişme yaşandı ki resmen oyuncular diziden ayrılamıyor. Set içerisinde vakanın görülmesi nedeniyle bir süre dizinin yeni bölümün izleyemeyeceğiz. Haliyle verilecek çekim arası büyük ses getirecek. Son zamanlarda ilgiyle takip edilen dizideki bu gelişme izleyicileri bir miktar üzdü.

Dizi Kaç Hafta Yok?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi için uygun görülen ara süresi 1 hafta olarak belirtildi. Dolayısıyla hasret çekmeden yeni bölüm çoktan yayınlanmış olacak. Yılbaşı programı nedeniyle de pek çok dizi bir veya iki hafta ara veriyor. Hal böyle olunca Bir Zamanlar Çukurova'nın çok da büyük bir kaybı yok.