Bir Zamanlar Çukurova Dizi Setinde Kavga! Ortalık Fena Karıştı! Birbirlerinden Nefret Ediyorlar!

Bir Zamanlar Çukurova Dizi Setinde Kavga! Ortalık Fena Karıştı! Birbirlerinden Nefret Ediyorlar!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olaylar bitmek bilmiyor. Bu seferde normal hayatta iki isim birbirine girdi. Ortalık fena karıştı. Sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktılar.

Bir süre öncesinde ikilinin sosyal medya hesaplarından birbirlerinin görsellerini paylaşmış ve çok güzel yorumlar bırakmışlardı ancak bu saadet beklenilen kadar uzun olmadı. Sık Sık isimleri aşk dedikodularına karışmış olan ikilinin birbirlerinin bir şekilde silip engellerken; büyük bir kriz yaşamış olduğu da öğrenilmiş oldu.

Dizi İçerisinde Huzursuzluk!

Ekranlara gelmesi beklenen dizinin 102. bölümünde kısa bir ara verecek yeni sezonda ise sevenleri ile buluşacak olan dizi içerisinde huzursuzluklar bitmek bilmiyor. Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş`in dizi setinde sorunlar yaşamış olduğu ve ayrıldığı iddia ediliyordu ancak Uğur Güneş, , “Rol gereği artık hikayem bitti. Diziden ayrılacağımı senaryonun gidişinden tahmin ediyordum”  sözlerini paylaştı. Şimdi neler oldu?

Dizide Aşk İddiaları!

Dizinin başrolleri Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek`in dizide aşk yaşamış olduğu sık sık iddia ediliyor fakat ikili bu konu hakkında henüz hiç bir açıklama yapmıyordu. Dizinin ortamının huzursuz olmuş olduğunu ve bu yüzden reytinglerin yükseldiği iddialar arasında yer almışken sezon finali ile damgasını vurması beklenmekte. İki İsim neden kavga etti?

Birbirlerini Takip Etmiyorlar!

Sevilen dizinin sezon finali ile birlikte Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek birbirlerini anında takipten çıkarmıştı. Birlikte çekişmiş oldukları fotoğrafları da kaldırmış olan ikilinin hayranları şok oldu. Murat Ünalmış ile birlikte bir süre önce paylaşım yapmış olan Hilal Altınbilek hayranlarından; “Bir tane daha fotoğraf” gelsin yorumlarını dile getirenlere cevabını rest çekerek vermiş oldu.

Hayranları Şok Oldu!

Sevilen ikilinin arasında nasıl bir sorun çıkmış olduğu ve birbirlerini neden takipten çıkarmış olduklarını merak konusu olmuşken ikiliden gelen bu hamle aşk iddialarının artmasına da neden olmuş oldu. Birbirlerinden ayrılmış olduğu iddiaları çoğalırken sevenleri gördükleri karşısında adeta şok oldu.