Bir Zamanlar Çukurova Dizi Senaristi Herkesi İsyan Ettirdi! Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Bir Zamanlar Çukurova Dizi Senaristi Herkesi İsyan Ettirdi! Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Her perşembe akşamları ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu sezonda da kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. 4. sezonu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bir zamanlar Çukurova dizisi izleyicilerin eleştirisine maruz kaldı. Alınan bilgiler neticesinde dizi 3. sezonda aldığı reytingleri 4 sezonda elde edemedi.

Camdaki Kız ve Barbaroslar isimli dizilerle reyting mücadelesi veren Bir Zamanlar Çukurova dizisi geri planda kaldı. Fakat Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosundan birçok ismin ayrılmasına rağmen ayakta durmayı başaran bir yapım oldu. Alınan bilgiler neticesinde Bir Zamanlar Çukurova dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi İzleyicileri çileden çıkardı

Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin başrollerinde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi Züleyha ile Hakan karakterlerini ekranlara taşıyor. Dizinin yayınlanan bölümlerde Züleyha ve Hakan'ın yakınlaşması izleyicileri adeta çileden çıkardı. Yılmaz ve Demir aşklarının ardından Hakan'ın Züleyha'nın hayatına girmesi dizi severleri rahatsız etti. İzleyiciler bu ikiliyi kolay kolay kabul etmeyeceklerini söyleyerek sosyal medya üzerinden eleştirilerini dile getirdi.

Züleyha ve Hakan sahnelerine eleştiri yağmuru!

Kerem Alışık ve Hande Soral'ın dizinin oyuncu kadrosundan ayrılmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova dizisi daha çok Züleyha ve Hakan sahnelerine ağırlık verdi. Bu iki karakterin sergilediği tutum ise izleyicileri bir hayli rahatsız etti. Senaristler ise Züleyha ve Hakan karakterini birbirine daha çok yakınlaştırarak yeni maceralı arayışına girdi. Dizinin kemik izleyici kadrosu ise sosyal medya üzerinden yorum yaparak Hakan ve Züleyha aşkını onaylamadıklarını dile getirdi.

Dizinin 4. sezonunda büyük eleştirilere sahne olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bundan sonra hangi yönden ilerleyeceğiz merak söz konusu oldu. Dizi severler Züleyha karakterinin Demir'i hemen unutup Hakan'a karşı bir şeyler hissetmesine tepki ile karşılık verdi. 28 Ekim Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Hakan ve Züleyha sahneleri ise şimdiden merak söz konusu oldu.