Bir Zamanlar Çukurova Dizi Oyuncusu Züleyha Herkesi Şaşkına Çevirdi! Kimse Beklemiyordu!

Bir Zamanlar Çukurova Dizi Oyuncusu Züleyha Herkesi Şaşkına Çevirdi! Kimse Beklemiyordu!

Yapımını TIMS&B Productions’ın üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını ele aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 4. sezonuyla birlikte ekranlara gelmeye devam ediyor.

4. sezonu ile birlikte ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe gününün vazgeçilmez yapımları arasında yer aldı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölümleri geçen sezona göre düşük reytingler elde ediyor. Fakat Bir Zamanlar Çukurova dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni kararlar ile gündemde

‘Bir Zamanlar Çukurova’ 28 Ekim Perşembe akşamı 20.00’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ATV ekranlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünde ne olacağı ise dizi severleri heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Züleyha'nın alacağı yeni kararlar gündeme geldi. Züleyha geçmişi ardında bırakma kararı alırken hayatında değişiklikler yapması ise gözlerden kaçmadı.

Züleyha, Demir'i kalbinden çıkarıyor!

Gerçekleri öğrenen Züleyha, Demir'in biletini kesmeye hazırlanır. Demir'den boşanma kararı alan Züleyha herkesi şaşkına çeviren bir hamle yapar. Saniye ve Lütfiye, Züleyha’nın sinirini dindirmek için elinden gelen her şeyi yapar. Züleyha ise geçmişi ardında bırakıp yeni bir hayat için gelecek planları yapar.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Dizinin yeni bölüm fragmanında Züleyha'nın Hakan ile şehir dışına gitmesi Fikret'i bir hayli sinirlendirir. Çetin, Fikret'i sakinleştirmeye çalışırken iki arkadaşın da bu esnada arası açılır. Züleyha, Fikret'i hayatına karışmaması için bir kez daha uyarırken Çetin ise Fikret’in Züleyha'dan hoşlandığını anlar. Hakan ise Züleyha'ya destek olmayı sürdürür. Züleyha ve Hakan birbirlerine daha fazla yakınlaşırken, Hakan Züleyha'ya aşık olduğunu anlar.