Bir Zamanlar Çukurova Dizi Oyuncusu Demir Yaman'ın Cesedi Bulundu! Geri Dönecek İddiaları Yalan Çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova Dizi Oyuncusu Demir Yaman'ın Cesedi Bulundu! Geri Dönecek İddiaları Yalan Çıktı!

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova gündeme damga vurmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir'in yerine yeni bir isim dahil gibi oluyor. İşte haberin tüm detayları...

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir'in yerine yeni bir isim geliyor. Bu ismin Bir Zamanlar Çukurova dizisi de dahil olmasının ardından Züleyha hayatında birtakım değişikliklerin olacağı da söyleniyor. Başrollerinde İbrahim Çelikkol Hilal Altınbilek ve Furkan Palalı gibi başarılı isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi kısa süre önce Kerem Alışık’a veda etti. Fekeli Mehmet Kara’nın kim olduğunu anladı. Mehmet Kara defteri kapatılsa da o isim kadroya dahil oluyor.

Demir Yaman’ın cesedi bulundu

Her bölümü ile izleyici büyük bir heyecan yaşatan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümünde Mehmet Kara ve Züleyha yakınlaştı. Dikkatleri üzerine çeken Mehmet Kara ve Züleyha yakınlaşması akıllara Demir Yaman'ı getirdi. Demir Yaman'ın cesedinin bulunmasının ardından olaylar iyice karıştı. Böylece Demir Yaman'ın diziden resmen ayrıldığı belli oldu. Böylelikle akıllarda Demir Yaman karakteri yerine yeni bir ismin Çukurova dizisini dağıtmaya geleceği yer aldı.

Demir Yaman’ın yerine Vahap geliyor!

Tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı dizi Bir Zamanlar Çukurova kadrosu yeni bir ismi daha dahil olacağını açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde Ergün Metin Bir Zamanlar Çukurova dizisine dahil oluyor. Yani dizide Demir Yaman etkisi Ergün Metin sayesinde sürecek. Ünlü oyuncunun Vahap karakterine hayat vereceği ortaya çıktı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin izleyicisi ise Demir Yaman'ın yerini kimsenin tutamayacağını söylüyor. Her bölümü büyük bir heyecanla izlenen dizinin yeni bölümü perşembe akşamı izleyici ile buluşacak. Murat Ünalmış'ın diziye veda etmesinden sonra reytinglerde büyük bir düşüş yaşandı.