Bir Zamanlar Çukurova Demir Karakterinin Üstünü Çizdi Sildi Attı!

Bir Zamanlar Çukurova Demir Karakterinin Üstünü Çizdi Sildi Attı!

ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da bu sefer Demir Yaman ne zaman ekrana gelecek merak ediliyor. Murat Ünalmış'tan ve diziden bir açıklama gelmeyince yeni bölüm fragmanında odaklanıldı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanıyor? Murat Ünalmış diziye katılacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova'da birkaç haftadır Demir karakterinin dönmesi bekleniyor. Sezon finalinden bu yana gözükmeyen Murat Ünalmış, dizide adı geçse de bir türlü ekranlara dönmüş değil. Peki ATV dizisinde nasıl bir karar verildi? Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol dizide sık sık gözükse de Murat Ünalmış'a rastlayamadık. Oysa ki diziye katılacağı haberleri her yerde yayınlanıyordu. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşıyoruz.

Murat Ünalmış Diziye Dönecek mi?

Murat Ünalmış diziden ayrılırken, oyuncunun canlandırdığı karakter ölmedi. Demir, şaşırtıcı bir şekilde ortadan kayboldu. Dolayısıyla dizi dönme ihtimali üzerine çok sık duruluyor. Üstelik Züleyha karakteri de o dönecekmiş gibi davranmakta. Demir'den boşanmak için hazırlıklara başlamasıyla da ünlü oyuncunun döneceği düşünülüyor.

Yeni Bölümde Demir'i Görebilir

Demir Yaman'ın yeni bölümde görülme ihtimali bulunuyor. Nedeni ise Züleyha ile Sinan arasındaki yakınlaşmayla birlikte kendisi kritik bir zaman diliminde ortaya çıkabilir. Şu an için kesin bir şey yok ancak Demir'in en beklenmedik anda ekrana gelmesi reytingler açısından oldukça önemli. Kerem Alışık'ın hayat verdiği Fekeli karakteri tamamen diziden ayrıldı. Dolayısıyla onunla ilgili bir gelişme muhtemelen yaşanmayacak. Fakat izleyiciler Demir'den umutlu.