Bir Zamanlar Çukurova Beklenmedik Bir Ayrılık Haberi Daha Geldi

Bir Zamanlar Çukurova Beklenmedik Bir Ayrılık Haberi Daha Geldi

Bir Zaman Çukurova yayınlandığı yeni bölümüyle birlikte tüm olayları değiştirdi. Yaşanan durumda beklenmeyen 2 ölüm çıktı. Demir, Hünkâr, Fekeli, Yılmaz tamamen senaryodan silindi.

Bir Zamanlar Çukurova kaliteli oyuncu kadrosuyla birlikte Furkan Palalı, Hilal Altınbilek, Hülya Darcan ve İbrahim Çelikol ile birlikte 2018 yılından beri ekranlarda yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin 4.sezonuyla birlikte heyecan doruğu daha da artıyor. Dizide beklenmedik olaylar gelişerek bütün gidişatı değiştiriyor. Demir, Hünkâr, Fekeli, Yılmaz isimler ayrılıyor. Dizi de iki karakter her bırakıp gitmesiyle beraber Yaman konağında da cenaze haberi gelmesi de şok etkisi yapıyor.

Bir Zaman Çukuorva Ayrılık Haberi!

Bir Zamanlar Çukurova da Hünkar Yaman ilişkisinden sonra hanımcılığı kendini öne kolay Züleyha’nın büyük saltanatı başlamıştı. Yılmaz’ın ölmesi sonucunda Demir’e aşık olmasıyla beraber yeni bir ilişkiye yer açarak dizinin gidişatı da değilmiş olmuştu. Yaşanan bu durum seyircileri de adeta etkilemişti.

Dizinin yeni sezonunda ilk olarak konağın kahyası Gaffur ilgili bir felaket yaşanmıştı. Dizinin başlangıcından itibaren yer alan Gülten ve Saniye krizi de eklenmiş oldu. Bu iki oyuncunun da bileti kesilerek hareket ediliyor.

 Gaffur hem eş hem de kardeş acısı çekerek dizi rolüne devam edecek. Koronavirüs etkisi bu set ortamını da etkiledi. Yeni bölümü haftaya gelmesiyle yapımın sonlanmasıyla sonuç verecek. Selin Genç ve Selin Yenenci Bir Zamanlar Çukurova’ya veda edilerek üzüntüyle karşılanan bölüm olarak yerini alacak.