Bir Zamanlar Çukurova Başrol Karakteri Vurularak Ölüyor! Demir Gözünün Yaşına Bakmadı!

Bir Zamanlar Çukurova Başrol Karakteri Vurularak Ölüyor! Demir Gözünün Yaşına Bakmadı!

Demir'in Fekeli'yi vurduğu yeni bölüm fragmanında inanılmaz olaylar yaşanacak. Sevilen ismin diziden ayrılması an meselesi haline geldi. Kerem Alışık'ın hayat verdiği Fekeli karakteri ölecek mi? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı...

Bir Zamanlar Çukurova dizisini izleyenler heyecandan ne yapacağını şaşırdı. Dizide Fekeli'nin ayrılığı söz konusu haline geldi. Başrol karakterinin diziden ayrılması durumunda Bir Zamanlar Çukurova'nın final yapabileceği belirtiliyor. Dizinin bitmemesi için Fekeli'nin yaşaması şart. Ancak diziyle ilgili karar verilmiş gibi gözüküyor. Fekeli diziden ayrılacak mı?

Fekeli Vuruluyor! 

Fekeli'nin vurulması sonucu yere yığıldığı anlar ilgi odağı oldu. Demir'in silahından çıkan kurşun, ortalığı bir anda alev alanına dönüştürecek. Dizideki en son gelişme ise Fekeli'nin yere yığılıp ölüm kalım savaşı vermesi olacak. İzleyiciler dizinin final yapmasını istemiyor. Ayrıca Fekeli karakterini de fazlasıyla seviyorlar. Dizinin hali hazırdaki reytingleri de bu kadar iyiyken başrol karakterinin diziden ayrılması büyük ses getirecek.

Bir Zamanlar Çukurova Bitiyor mu?

Dizilerin bu zamanlarda sezon finali yaparak ekranlara kısa süreli veda ettiğini biliyoruz. Ancak bazı yapımlar ise yayın hayatına son vermekte. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezon için kanalla anlaşıp anlaşmadığı merak ediliyor. Anlaşma gerçekleşmez ise dizinin yeni bölümlerinden birinde final yapması söz konusu olabilir. Elbette bunun için yapımcı ile kanal arasında bir anlaşma yapılması şart. Sezonluk anlaşmalara bağlı olarak dizinin reytingleri düşmez ise final yapılmıyor. Ancak bazen senaryo bittiği için final yapan diziler de olmakta. Çukur gibi reytingi yüksek olmasına rağmen final kararı alan pek çok dizi bulunmakta. Ancak Bir Zamanlar Çukurova'nın bu kervana katılması beklenmiyor. İzleyiciler dizide henüz yaşanması gereken pek çok olay olduğunu belirtmekte. 

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümüne Ümit'in damga vuracağı ortaya çıktı. Sınırlarının zorlandığını hisseden Ümit hiç beklenmedik bir tepki ile adından söz ettirebilir. Ümit, yapmadığı bir iş nedeniyle Demir tarafından suçlanmaktadır. Demir'in tüm ithamlarına rağmen fotoğrafları kendisinin çekmediğini söyler. Bakalım Ümit'in bu olay sonucunda tepkisi nasıl olacak göreceğiz...