Bir Peri Masalı Dizisi Kötü Başlangıç Yaptı ve Öylede Devam Ediyor! Final Kararı Alabilir!

Bir Peri Masalı Dizisi Kötü Başlangıç Yaptı ve Öylede Devam Ediyor! Final Kararı Alabilir!

Fox TV dizisi Bir Peri Masalı'ndaki son durum gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapımda reytingler iyice düştü. Bu durumla birlikte dizinin final yapabileceği belirtiliyor. Peki ya güncel olarak neler bilmekteyiz? İşte merak edilenler ve dahası haberimizde...

Bir Peri Masalı dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan diziye dair bizleri neler beklemekte? Güncel bilgileri aktaracağız ve reytinglerden söz edeceğiz. Fox TV'de yayın hayatına başlayan dizi, büyük ses getirmişti. Öte yandan şimdiki konumu ise çok şaşırtıyor. Peki ya dizi hakkında ne biliyoruz?

Dizideki Son Durum Nedir?

Bir Peri Masalı dizisinin reytinglerde ilk 10'a girme konusunda dahi zorlandığı belirtildi. Bu gelişme esasında yaşananlar gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizideki son durum başta olmak üzere çeşitli detaylara yer veriliyor. Öte yandan bizleri başka neler beklemekte? Dizinin bu tarz düşük reytingler alması devam eder ise finali ile sonuçlanabilir.

Oyunculara Rağmen İzlenmedi!

Oyuncu kadrosunda Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Nazan Kesal, Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Müfit Kayacan ve Kadir Çermik oynamasına rağmen dizinin beklentileri karşılayamadığı belirtiliyor. Dolayısıyla izleyiciler şok üstüne şok yaşamakta. Güncel detaylarla birlikte çeşitli bilgilerin verildiği vurgulanmakta. Dolayısıyla diziye ilişkin bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak.