Bir Peri Masalı Dizisi Beklentileri Karşılayabildi mi? Sosyal Medyada Daha Çok Sevildi!

Bir Peri Masalı Dizisi Beklentileri Karşılayabildi mi? Sosyal Medyada Daha Çok Sevildi!

Bir Peri Masalı dizisindeki güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıkıyor. Öyle ki dizi hakkında bizler neler biliyoruz? Son zamanlarda Fox TV dizisi başta olmak üzere çeşitli detaylara yer verilmekte. Bakalım sevilen yapım bizlere beklentileri karşılayacak mı?

Bir Peri Masalı dizisi, ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dolayısıyla diziye dair çeşitli ifadelere de yer verilmiş vaziyette. Peki ya sevilen yapım hakkında ne düşünülüyor? Birbirinden güzel oyuncuların oynadığı dizideki son durumu açıklayacağız. Öte yandan reytinglere değiniyoruz.

Dizinin Reytingleri Fena Değil

Dizinin reytingleri incelendiğinde Total 6, AB ve ABC1'de 4. sıradaydı. Sonuç olarak gayet iyi reytinglere sahipti. İlk bölüm olmasına rağmen güzel bir giriş yaptı diyebiliriz. Sosyal medyada ise bambaşka bir durum hakimdi.

Sosyal Medyanın En Konuşulanı Oldu!

Fox TV dizisi, yayınlandığı gece sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi haline geldi. Dolayısıyla sevilen yapımla ilgili bizleri nelerin beklediği en kısa sürede ortaya çıkacak. İkinci bölümdeki reytingler daha da yüksek hale gelecek mi göreceğiz. Sosyal medyanın incisi olan diziye dair merak edilenler haberimizde olacak. Şimdilik dizi ile ilgili büyük bekleyiş sürüyor. Bu noktada kafanıza takılan soru işaretlerini de sizler için gidereceğiz.