Bir Küçük Gün Işığı Oyuncu Kadrosu ve Çekim Yerleri Belli Oldu

Bir Küçük Gün Işığı Oyuncu Kadrosu ve Çekim Yerleri Belli Oldu

ATV'de ekrana gelecek olan Bir Küçük Gün Işığı dizisine ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair neler biliyoruz? Oyuncu kadrosu ve yayın tarihi başta olmak üzere pek çok detay haberimizde yerini alacak. İşte yeni diziyle ilgili güncel detaylar...

Bir Küçük Gün Işığı dizisi, yakın zaman sonra yayın hayatına başlayacak. Dizi ile ilgili merak edilenler tek tek yanıtlanıyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte bazı detaylar gözler önüne serildi. ATV'de yayınlanacak dizi hakkında neler biliyoruz? Oyuncu kadrosundan konusuna kadar pek çok detay açıklanıyor. Öte yandan dizi ile ilgili güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Şu sıralar diziye dair çok fazla bilgi paylaşımında bulunuluyor.

Dizinin Başrolünde Berk Oktay Var!

Yasak Elma'dan ayrılan Berk Oktay, yeni bir proje ile hızlı şekilde anlaşma sağladı. Dolayısıyla ünlü oyuncunun başrolünde oynayacağı diziye dair neler biliyoruz? Seray Kaya ile başrolü paylaşacak olması fazlasıyla sevindirdi. İki başarılı oyuncunun partner olacağı belirtiliyor.

Bir Küçük Gün Işığı Oyuncuları

Dizinin yeni sezon tanıtımı yapılırken bir yandan da oyuncu kadrosuna yer verildi. Berk Oktay, Seray Kaya, Şeyma Korkmaz Mete, Esra Dermancıoğlu, Azra Aksu, Tuğçe Açıkgöz, Yılmaz Bayraktar, Güneş Hayat, Gizem Ünsal, Beren Kotan ve Yiğit Yapıcı dizideki yerini aldı. Bakalım karşımıza nasıl bir yapım çıkacak hep birlikte göreceğiz.