Benim Hayatım Dizisi Yalan Oldu! Yapımcı Benim Hayatım Dizisinin Fişini Çekti!

Benim Hayatım Dizisi Yalan Oldu! Yapımcı Benim Hayatım Dizisinin Fişini Çekti!

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Benim Hayatım dizisi beklenmedik bir karar ile gündeme geldi. Pazar günü ekranlara gelen dizinin yayın akışında yer almaması dikkatlerden kaçmadı. İşte haberin tüm detayları...

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Benim Hayatım dizisinin başrollerinde Genco özak ve Nilsu Berfin Aktaş bulunuyor. 31 Ekim günü izleyicilerin beğenisine sunulan dizi pazar akşamları Yargı ve Teşkilat gibi güçlü rakiplerine karşı gelemedi. Orkun Çatak yönetmenliğini üstlendiği Benim Hayatım dizisinin senaryosu Ali Buhara Mete ve Sadettin Polan’a ait. Dizinin başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile istenilen reytinglere ulaşamaması izleyicileri de bir hayli üzdü.

Benim Hayatım dizisi gün değişikliğine yöneldi

İstenilen başarıyı elde edemeyen Benim Hayatım dizisi pazar günü reyting savaşında başarılı olamadı. Bundan dolayı dizinin yayın gününde değişikliğe gidildiği ortaya çıktı. Yapımcılığını Bahadır Özden üstlendiği Benim Hayatım dizisi 25 Kasım tarihinden itibaren perşembe akşamları izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Benim Hayatım dizisi aşkın gücünü bir defa daha ortaya koydu

Tüm zorluklara rağmen ailesi ile birlikte hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul'a gelen Hayat’ın hayallerini konu alan dizi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam edecek. Hayat ve babası Ökkeş'in beklemedikleri olaylarla karşı karşıya kalması izleyicileri de bir hayli heyecanlandırdı. Benim Hayatım dizisi bunun dışında aşkın gücünü de ortaya koyarak yeni bölüm fragmanını yayınladı. Benim Hayatım dizisi 4. yeni bölümü ile Star TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.