Benim Hayatım Dizisi Tutunamadı! İlk Bölümden Daha Yerle Bir Oldu!

Benim Hayatım Dizisi Tutunamadı! İlk Bölümden Daha Yerle Bir Oldu!

Star TV'nin yeni dizisi olan Benim Hayatım ekranlara gelmeye başladı. Teşkilat ve Yargı dizisine karşı Benim Hayatım dizisinin reytinglerde başarılı olup olmayacağı merak ediliyordu. İlk bölümü ile ekranlara gelen Benim Hayatım dizisi istenilen reytinglere ulaşamayacak sosyal medyada da sınıfta kaldı. İşte haberin tüm detayları...

Genco Özak, Savaş Özdemir ve Nilsu Berfin Aktaş’ın baş rollerinde bulunduğu Benim Hayatın dizisi istenilen reytingleri elde edemedi. Hayatın zorluklarına karşı gelmek için ailesiyle birlikte İstanbul'a taşınan bir kızın hayatını konu alan Benim Hayatım dizisi sosyal medyada da geri planda kaldı. Dram yapımı olarak ön plana çıkan Benim Hayatım dizisi rakiplerini alt edemedi.

Benim Hayatım dizisi istenilen reytinglere ulaşamadı

Adba TV’nin 31 Ekim Pazar günü dizilerin sosyal medyadaki etkileşimini de ölçerek ekranlara taşıdı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Teşkilat sosyal medyada ilk sırada yer aldı. TRT 1'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat 84 bin 454 sosyal medya paylaşımına sahip olarak en çok konuşulan diziler arasında yer aldı. Alınan bilgiler neticesinde Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Benim Hayatım dizisi istenilen reytinglere ulaşamayacak sosyal medyada da etkileşim sahibi olamadı.

Yargı ve Teşkilat rakiplerini alt etti

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi her hafta reyting sıralamasında baş sırada yer alıyor. Bunun dışında Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi ise kimi zaman Teşkilat dizisini sollayarak ön plana çıkmayı başarıyor. İki güçlü rakibine karşı Benim Hayatım dizisi ekranlara gelmeye devam etse de kemik izleyici kadrosuna sahip olamadı. Dizi, 3.096 ileti sayısıyla dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle rakiplerinin gerisinde kaldı. Ayrıca Benim Hayatım dizisi final bölümü ile ekranlara gelen Yalancı ve Mumları dizisini bile geçemedi.