Benim Hayatım Dizisi Diğer Diziler Karşısında Tutunamadı! Benim Hayatım Dizisi Final mi Yapıyor?

Benim Hayatım Dizisi Diğer Diziler Karşısında Tutunamadı! Benim Hayatım Dizisi Final mi Yapıyor?

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Benim Hayatım dizisi 3. bölümü ile ekranlara geldi. Pazar günü ekranlara gelen Benim Hayatım dizisi aynı gün Yargı, Teşkilat ve Elbet Bir Gün isimli diziler ile yarış halinde oluyor. Fakat Benim Hayatım dizisinin istenilen reytingleri ulaşamadığı ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...

Genco Özak, Nilsu Berfin Aktaş, Savaş Özdemir, Nilüfer Açıkalın, Uğur Çavuşoğlu ve Öykü Çelik gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik eleştirilerde yapılmaya devam ediyor. Dram yapımında bir dizi olan Benim Hayatım isimli yapım bir genç kızın hayata tutunma hikayesini ekranlara getiriyor.

Benim Hayatım dizisi reytinglerde tutunamadı

Benim Hayatım dizisi 3. bölüm reytingleri ile herkesi şaşkına çevirdi. Alınan bilgiler neticesi ilk 2 bölümünde izleyicinin ilgisini çekemeyen dizi düşük reytingler elde etmeye devam ediyor. Star TV'nin büyük bir umutla ekranlara getirdiği Benim Hayatım dizisi 3 bölümü geride bırakarak tüm kişiler kategorisinde 14. sırada yer aldı. Bunun dışında AB kategorisinde 40. olan Benim Hayatım dizisi ABC1 kategorisinde de 20. lik elde etti.

Benim Hayatım dizinin akıbeti belli oldu mu?

Güçlü rakiplerine karşı iyi bir reyting elde edemeyen dizin akıbeti de şimdiden merak söz konusu oldu. Star TV'nin Benim Hayatım dizisini yayından kaldırıp kaldırmayacağı merak ediliyor. Benim Hayatım dizisi düşük reytingler elde etse bile Star TV dizilerini sürdürebiliyor. Ada Masalı ve Menajerimi Ara dizileri de düşük reytingde rağmen ekranlarda kaldı. Benim Hayatım isimli dizinin ise ne kadar süre Star TV'de ekranlara geleceği şimdiden tartışma konusu oldu. Bunun ardından Benim Hayatım dizisinin final yapıp yapmayacağı ile alakalı kanaldan herhangi bir açıklama gelmedi.