Benim Adım Melek'teki Ölüm Sahnesi İzleyiciyi Çileden Çıkardı! Senariste Sitem Ettiler!

Benim Adım Melek'teki Ölüm Sahnesi İzleyiciyi Çileden Çıkardı! Senariste Sitem Ettiler!

Benim Adım Melek dizisinde Kerem'in katil olması diziye damgasını vuracak. İzleyiciler dizinin senaristine tepkisini gösterdi. Bu sahnenin yaşanması hiç beklenmiyordu. Benim Adım Melek 62. bölüm fragmanında yaşananlar...

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümüne damgasını vuracak bir olay gerçekleşiyor. Bu sefer baş kahraman Kerem... Öyle bir olaya imza atacak ki izleyiciler adeta çıldıracak. Çünkü dizide mutlu anların bozulması Kerem'in yapacağı hamle ile bozuluyor. Hiç beklenmedik bir anda senaristlerin yazdığı yeni bölüm senaryosu izleyenlerin tepkisine yol açtı. Peki Benim Adım Melek dizisi yeni bölümünde neler yaşanıyor? 

Kerem Funda'ya Saldıracak!

Kerem'in Funda'ya saldırarak onu tartaklaması çok konuşulacak. Dizinin kritik sahnelerinden biri olacağı çok belliydi. Daha sonra Funda dengesini kaybedecek ve olanlar olacak. Kerem'in bu yaptığı karşılıksız kalmayacak. Gözaltına alınacak Kerem'i zor anlar bekliyor.

Funda'nın Bebeğinin Ölümüne Sebep Oldu!

Funda'nın karnındaki bebeği hayatını kaybedecek. Hepsi Kerem'in kendisine saldırması yüzünden oldu. Halil başta olmak üzere pek çok kişi tepkisini ortaya koyacak. Dizinin final sahnelerinden birinde ise Kerem'in ve Alpay'ın da içerisinde olduğu eve baskın düzenlenecek. Baskını düzenleyen kişi ise tahmin edeceğiniz üzere Alpay...

İzleyiciler Senariste Verdi Veriştirdi!

Diziyi severek izleyenler, gidişattan memnunken bir anda bu tarz olayların yaşanması karşısında tepkilerini ortaya koyacak. Çünkü onlara göre oldukça anlamsız bir olay meydana geliyor. Kerem'in bir anda ortaya çıkarak Funda'nın bebeğinin ölümüne neden olması izleyicileri çileden çıkarttı. Sosyal medyada yayınlanan yeni bölüm fragmanında da bunu açıkça görebiliyoruz. Yorumlar kısmında herkes tepkisini gösteriyor ve attıkları yorumlar yüzlerce beğeni alıyor. Bu da demek oluyor ki Benim Adım Melek dizisindeki bu gidişat reyting kaybıyla sonuçlanabilir. Dizinin hali hazırda yakın zamanda ekranlara veda etmesi bekleniyordu. Bu gelişmeler ise dizi finalini daha da garanti haline getirebilir. Kerem'in Funda'ya saldırdığı yeni bölüm fragmanı ise çok fazla ilgi gördü. Pek çok izleyici diziye dislike attı. Çünkü senaristlerin yazdığı senaryodan oldukça rahatsızlar.

Benim Adım Melek 62. Bölüm Fragmanı