Benim Adım Melek Kerem Hapisten Çıktı! Funda'nın Başına Çok Kötü Şeyler Geliyor!

Benim Adım Melek Kerem Hapisten Çıktı! Funda'nın Başına Çok Kötü Şeyler Geliyor!

Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümünde Kerem'in hapisten çıkması konu edildi. Kenan ve Kerem, bir olarak Funda'yı iyice zor duruma düşürecek. Öte yandan Halil de Alpay'ı bulmaya çalışıyor. Ancak Kenan onu ele vermeyecek.

Benim Adım Melek dizisi final bölümünü yayınlamadan önce tüm karakterleri iyice kızıştırdı. İzleyiciler senaryonun bu denli değişmesine isyan ederken dizide yaşananlar reytingleri de artırıyor. Her ne kadar gerilim artsa da reytingler de aynı şekilde artmakta. Bu nedenle senaristlerin mutlu sonu izleyicilerle paylaşmasına henüz daha çok var. Halil, Alpay'ın peşine düşüyor ve onu bulmak için Kenan'ı kullanacak. Ancak Kenan beklendiği gibi Halil'e yardım etmeyecek. İşte Benim Adım Melek dizisinde yaşanacaklar...

Halil Kenan'ın Kapısına Dayandı!

Halil, Alpay'ı vermesi için Kenan'ın kapısına dayanıyor. Ancak tam da o esnada Kenan'ın vereceği tepki dizinin kaderini değiştirecek. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Melek ve Halil'in mutluluğunu hiç eden Kerem ve Alpay, tüm kötü emellerine devam edecekler. 

Kerem Hapisten Çıktı! 

Kerem'in hapisten çıkması birçok belanın yeniden yaşanacağına işaret ediyor. Çünkü Kerem yaptığı kötülüklerden ötürü ders almadı. Kerem'in bundan sonraki zamanlarda Funda ile daha fazla uğraşacağı biliniyor. Ayrıca Kenan, Alpay ve Kerem'in aynı amaca hizmet ettiğini unutmayalım. İkisi de Halil, Melek ve Funda'nın kötülüğünü istiyor.

Benim Adım Melek'te Neler Yaşanacak?

Halil, büyük bir tuzağa düşerken Funda'nın daha da fazla riskle boğuşacağı ifade ediliyor. Ayrıca Halil'in Melek'le olan birlikteliği tekrar zedelenebilir. Çünkü bu sefer Alpay'ın eskisine nazaran hazırlıklı olduğu belirtiliyor. Dizinin finaline az bir zaman kala işler gittikçe kızışıyor. Bakalım finalden hemen önceki bölümlerde neler yaşanacak...

Benim Adım Melek Finali Ne Zaman?

Dizinin finaliyle ilgili pek çok iddia bulunuyor. Ancak Mayıs Haziran aylarında Benim Adım Melek dizisi final yapabilir. Dizinin final yaparak ekranlara veda etmesi bekleniyor. Sanılanın aksine yeni sezon için herhangi bir onay alma durumu söz konusu değil. Çünkü senaryoda da böyle bir alternatif bulunmamakta. Finalde Alpay veya Halil ikilisinden birinin hayati tehlike yaşaması mümkün olacak.