Benim Adım Melek Final Bölümünde Şok Sahneler! Halil ve Melek'e Neler Oluyor?

Benim Adım Melek Final Bölümünde Şok Sahneler! Halil ve Melek'e Neler Oluyor?

Benim Adım Melek dizisi Alpay ayrılığından sonra final bölümünde ilginç anlar yaşandı. Halil ve Melek arasında mutluluk dikkat çekiyordu. Benim Adım Melek dizisi final yaptı. Peki dizi artık bitti mi? İşte dizinin final yapma nedeni...

Benim Adım Melek dizisi 66. bölümü ile final yapıyor. Sevilen dizinin yayın hayatı noktalanırken ortaya çıkan görüntüler izleyicinin dikkatini çekiyor. Çünkü Alpay karakterinin ayrılığı sonrasında çok daha farklı sahnelerin yaşanması bekleniyordu. Nitekim beklentiler gerçekleşmedi ve dizide bambaşka olaylar yaşandı.

Alpay Gitti Huzur Geldi!

Alpay karakterini canlandıran Kaan Çakır'ın ayrılığından sonra işler beklendiği gibi gitmeyecek. Dizide huzursuzluğun hakim olacağı düşünülüyordu. Ancak aksine Melek ve Halil başta olmak üzere pek çok kişi mutlu sahnelerle karşımıza çıkacak. Dizinin final bölümü olması nedeniyle herhangi bir kötü gelişmeye fırsat tanınacağı düşünülmüyor. Fakat izleyiciler bu konuda senariste oldukça tepkili. Bu zamana kadar güzel sahnelerin çok az yayınlandığı düşünülürse, dizinin yalnızca finalinde böyle bir an yaşanması izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı.

Halil ve Melek Bayram Coşkusu İçinde!

Benim Adım Melek dizisinin final bölümünde Halil ve Melek'in Ramazan Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladığı görülecek. Eş dost tüm tanıdıklar bir araya gelerek ne kadar mutlu olduklarını izleyiciye gösterecek. Ayrıca dizinin yeni bölümünden sonra Benim Adım Melek dizisiyle ilgili belirsizlikler de sürüyor.

Benim Adım Melek Bitiyor mu?

Benim Adım Melek dizisi final yaparak yayın hayatına veda edecek. Yani dizinin bittiği artık resmileşti. Çünkü TRT 1'de ekrana gelen dizi hem senaryo hem de reytingin de etkisiyle artık yayın hayatını noktalıyor. Fakat aslan payı elbette senaryoda. Çünkü olaylar bir şekilde son buldu ve artık TRT 1 kanalında farklı projelere yer verilecek. Diziyle ilgili yaşanacak gelişmeler ve final bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. 

Oyuncu kadrosunda bulunan Kutsi, Nehir Erdoğan, Kaan Çakır, Nizam Namidar ve Kadim Yaşar gibi pek çok ismin diziye olan katkısı şüphesiz çok fazla. Dizinin buralara kadar gelmesinde önemli payları bulunuyor. Bakalım başka hangi projelerde bu isimler tekrar bir arada göreceğiz.