Benim Adım Melek Dizisinin Final Yapmasının Ardından Elbet Bir Gün İsimli Projeye Dahil Oldu

Benim Adım Melek Dizisinin Final Yapmasının Ardından Elbet Bir Gün İsimli Projeye Dahil Oldu

Benim Adım Melek dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran bir yapım oldu. Alınan bilgiler neticesinde Benim Adım Melek dizisi, TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olarak akıllara kazındı. İşte haberin tüm detayları...

TRT1 ekranında yayınlanmakta olan ve toplam 66 bölüm süren Benim Adım Melek dizisi çok ağır bir dram yapımıydı. Kutsi, Nehir Erdoğan gibi önemli isimler bu yapımda boy göstermişti. 2 sezon boyunca süren dizinin çekimleri Gaziantep ’da yapılmaktaydı. Seyircilerin akıllarda kalan hikâyesi ve sahneleriyle unutulmaz diziler arasına katıldı.

Benim Adım Melek dizisi ile kariyerinde büyük çıkış yakalayan oyuncular!

Benim Adım Melek dizisi ile kariyerinde büyük çıkış yakalayan oyuncular! Benim Adım Melek dizisinde ilk başlarda dikkatleri üzerine çekemedi ama haftalar sonrasında herkesin fark ettiği önemli bir detay vardı. Dizinin hikâyesinde yer alan 3 genç oyuncu resmen parlıyordu.

Benim Adım Melek dizisi ile adeta sıçrama yapan Ulvi Kahyaoğlu, canlandırdığı rolü ile o kadar başarılıydı ki, özellikle son bölümlerdeki duygusallığı da çok iyi yansıtması akıllardan çıkmıyor. Kerem karakterinin genç oyuncuya getirdiği başarı yeni sezon için yeni bir rol de oldu.

Elbet Bir Gün isimli dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Elbet Bir Gün isimli dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Ulvi Kahyaoğlu’nun canlandırdığı Kerem karakteri ile tanıdığımız oyuncu yaptığı başarının meyvesini da aldı ve yeni anlaşması ile de dikkatlerden kaçmadı. Elbet Bir Gün isimli yeni dizide genç oyuncunun isminin de yer alacağı ortaya çıktı.

Çok yakın zamanda sete çıkacak olan dizi ekibi çekimlere başlayacak. Dizi için oyuncu arayışları halen devam ediyor. Bilinen gerçek ise Benim Adım Melek dizsinde Kerem’i yeni sezonda Elbet Bir Gün dizisinde Serdar karakterini canlandıracak. Dizi için aranan başrol erkek oyuncusu henüz netleştirilmedi. Mehmet karakteri ortaya çıkmadı ama kardeşi Serdar’a kimin hayat vereceği artık belli oldu.