Benim Adım Melek Dizisinden Hayranlarını Üzen Haber Geldi! Ünlü Oyuncu Halil Nerede?

Benim Adım Melek Dizisinden Hayranlarını Üzen Haber Geldi! Ünlü Oyuncu Halil Nerede?

Benim adım melek dizisinde bu hafta heyecanlı bir bölüm seyircileri bekliyor fakat fragmanda dikkati çeken bir şey oldu. Halil diziden ayrıldı mı? Halil öldü mü? Halil bu hafta neden fragmanda yok?

Benim Adım Melek dizisinde büyük sırrın ortaya çıkmasına az bir vakit kaldı. Artık izleyiciler de durumu farkında. Alpay ise yine bildiğimiz gibi ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Eski eşi ve onun çevresinde olan herkesle tek tek uğraşmaya devam ederken yaşananlar izleyiciye şok etkisi yaratacak. Peki Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümünde neler oluyor?

İkra ve Zeynel Kardeş Olduklarını Öğrenecek mi?

Benim Adım Melek'te bir süredir İkra ve Zeynel'in kardeş olduklarının ne zaman ortaya çıkacağı merak konusuydu. Ancak yeni bölümün yayınlanmasıyla beraber tüm gerçeğin ortaya çıkması an meselesi olacak. İzleyiciler Zeynel'in bu gerçeği kabullenmesini umuyor. Çünkü ikisinin arasının iyi olması diğer karakterleri de olumlu etkileyecek. Ayrıca dizide olumlu bir hava yaratarak önemli gelişmeler imza atacak. Peki ya Erdal ile Mithat arasındaki tartışma nasıl şekilleniyor? Benim Adım Melek'te Alpay'ın kazdığı kuyular yavaş yavaş herkesi etkilemeye başlayacak.

Mithat ve Erdal Karşı Karşıya!

Mithat ile Erdal'ın arası gün geçtikçe açılmaya başlıyor. İkilinin karşı karşıya kalması yeni bir kavganın habercisi olabilir. Ayrıca Benim Adım Melek'te Halil'in varlığını bir türlü göremedik. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında başrol karakterinin olmaması büyük tepki çekti. Bakalım Benim Adım Melek'in yeni bölümünde başrol karakterini de görebilecek miyiz...

Öte yandan Alpay'ın planları bitmek bilmiyor. Zaman zaman zor anlar yaşasa da Alpay'ın bir şekilde zorluklardan sıyrılarak yine insanların başına bela olmaya devam etmesi izleyicilerin sinirini bozdu. Ancak Alpay gibi kötü bir karakter olmadan da dizinin gidişatı sağlanamaz. Bu nedenle Alpay'ın önümüzdeki bölümlerde varlığını daha da fazla hissettirmesi bekleniyor. Tüm bu olanlardan yalnızca Halil ile Melek değil dizinin diğer karakterleri de etkilenmekte. Aileleri başta olmak üzere pek çok kişi bu durumdan rahatsız.

Benim Adım Melek Reytingi Artıyor!

Benim Adım Melek dizisinin eskisinden daha heyecanlı ve bir o kadar merak ettiren sahneleri dizinin izlenme oranına pozitif etki ediyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanlarına bakılırsa izleyici sayısı bir hayli artmış. İnsanlar sosyal medyada ne kadar aktif olursa reyting oranlarının da aynı ölçüde arttığına şahit oluyoruz. Yani bir nevi önümüzdeki bölümlerde alınacak reyting oranlarını sosyal medyadaki aktiflik de gözler önüne seriyor diyebiliriz. Elbette resmi sonuçlar gelmeden böyle bir iddiada bulunmak pek doğru değil. Ancak ön bilgi açısından Benim Adım Melek dizisinin güzel bir gelişme kaydettiğini söylemek mümkün.