Benim Adım Melek Dizisinden Büyük Değişiklik! TRT 1'den Açıklama Geldi!

Benim Adım Melek Dizisinden Büyük Değişiklik! TRT 1'den Açıklama Geldi!

Benim Adım Melek dizisinde büyük değişiklikler oldu. Hem dizi içi yaşanan olaylar hem de dizinin yayıncısından yapılan açıklamalar herkesi çok şaşırttı.Benim Adım Melek dizisinde ne değişiklik oldu? TRT 1 ne açıklaması yaptı?

TRT1 ekranlarının popüler dizilerinden Benim Adım Melek izleyicileriyle buluşmaya şimdilik devam ediyor. Dizisinin yeni bölümlerinde izleyicileri neler bekleniyor herkes merak ediyor. Fakat dizisinin reytingleri pekte iyi sayılmaz. Dizinin gidişatı pekte iç açıcı değil.

Hayatlarının Kararını Alıyorlar!

Benim Adım Melek dizisinde başrol oyuncuları Halil ile Melek aşk hikayesi ile gündemde. Halil cezaevinden çıkıyor fakat bunun bedeli ağır oldu. Melek ve Halil hayatlarının en önemli kararlarını alıyorlar.

Halil, “Sevinç de keder de bizim Melek, hepsini beraber yaşayacağız” diyerek artık bir daha ayrılmamayı unut ediyorlar. Melek ise, “Benim bugünümün tesellisi sensin” diyerek ona katılıyor ve birlikte her türlü zorlukların üstesinden gelme kararı veriyorlar. Defne ile Ömer'de zor anlar yaşıyor. Ömer ise “Sen benim eşimsin, kimseye ezdirmem seni” diyerek Defne'ye güvence veriyor.

Benim Adım Melek Dizisinin Yayınlanma Saati Değişti!

Benim Adım Melek dizi normalde  Çarşamba akşamları saat 20:00'de yayınlanıyordu. Yapılan değişiklik sonucu yayınlanma saati 22:00 olarak değiştirildi. 58.Bölüm fragmanında bu olay ortaya çıktı.