Benim Adım Melek Dizisinde Halil ile Melek Kavuşamadan Ayrılıyor! Halil Cezaevinden Ne Zaman Çıkacak?

TRT 1 sevilen dizilerinden Benim Adım Melek dizisinde uzun süreli bir ayrılık yaşanıyor. Halil, Alpay'ı dövdüğü için cezaevine giriyor. Melek ile Halil kavuşamadan ayrılıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek dizisinde hüzünlü bir ayrılık yaşanıyor. İzleyicilere sadece dramı yaşatan dizide mutluluk nerdeyse hiç yok. 

Halil ile Melek kavuşamadan tekrar ayrılıyor. Nedeni ise Alpay. Alpay Melek ile Halil'in evlenmelerine karşıydı. Yapmış olduğu baskılardan rahatsız olan Halil Alpay'ı fena şekilde dövüyor. Bunun üzerine Alpay Halil'den şikayetçi oluyor. Halil mahkemeye çıkarılarak tutuklanıyor. Melek, Halile veda ediyor ve onu bekleyeceğini söylüyor. Bu seferki ayrılık biraz uzun sürecekmiş gibi geliyor.

Benim Adım Melek dizisinin  54.bölümünde  ise  izleyiciler dram bekliyor. Halil, Alpay'ı dövdüğü için cezaevinde. Alpay ise dayak yediği için hastanede, Zümrüt hanıma diyecek bir şey yok kendi aleminde. Defne babasını ziyaret ettiği için evden kovulma aşamasında. İşte merakla beklenen  54. bölüm fragmanı.