Benim Adım Melek Dizisi Finale Mi Gidiyor? TRT Dizi Hakkında Nasıl Bir Karar Verdi?

Benim Adım Melek Dizisi Finale Mi Gidiyor? TRT Dizi Hakkında Nasıl Bir Karar Verdi?

Benim Adım Melek dizisinde yaşanan olaylardan dolayı merak git gide artıyor. Fakat bir türlü istediği reytingi yakalayamayan dizi hakkında final iddiaları başladı. Benim Adım Melek final mi yapacak? TRT dizi hakkında nasıl bir karar verdi?

TRT 1 ekranlarında seyircilerini konusu ve oyuncularıyla etkileyen dizi Benim Adım Melek hakkında oldukça fazla söylentiler yayılmaya başladı. Her Çarşamba saat 20:00’de izleyici karşısına çıkan dizinin reytingleri düştükçe yapım ekibi final sinyallerini çalmaya başladığını belirtti. Peki Benim Adım Melek Dizisi Finale mi gidiyor? TRT son kararı nasıl verecek? 

Benim Adım Melek Dizisinin Son Durumu!

Düşen reytingleri ile göze batmaya devam eden dizinin çözüm üretemezlerse final yapacağı belirtildi. Benim Adım Melek ile ilgili söylentiler devam ederken resmi bir açıklama yapılmaması da çok merak ettirtiyor. Dizi düşüşe geçse de heyecanından ödün vermiyor ve sürekli olarak daha çarpıtıcı şeylerle göz önüne çıkıyor.

Merak Artıyor!

Dizinin son bölümünde Alpay polise ifade verirken Halil’in ismini söylemesiyle olay oldu. Ne söylediği tam bilinmeyen karakterin hakkında merak git gide artıyor.

Halil’in Kurtulmasına Karşılık Konak Verilecek!

Benim Adım Melek dizisinde son bölümde Alpay polise ifade verirken Halil’in ismini veriyor ama onu kurtarma karşılığında konağı istiyor. Bütün bu içtenlik karmaşası yaşanırken Nehir ve Halil aşkı elbette dur durak bilmiyor. Zor günleri geride bırakmaya çalışsalar da her zaman başlarında bir bela oluyor. Hastalığını zar zor atlatmaya çalışan Melek, konağın verildiğini duyunca çok sinirleniyor.