Ben Bu Cihana Sığmazam'a Usta İsim Katıldı! Daha Önce EDHO'da Oynamıştı!

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Usta İsim Katıldı! Daha Önce EDHO'da Oynamıştı!

Ben Bu Cihana Sığmazam'a katılan yeni oyuncu dikkat çekti. EDHO dizisinde performans göstermiş olan ünlü isim hangi karaktere hayat verecek? Oktay Kaynarca'nın sevdiği isim artık ATV dizisinde yerini almak üzere.

EDHO dizisindeki performansı ile hafızalara kazınan usta oyuncu Engin Benli, artık farklı bir dizide oynayacak. Kendisinin hangi karakter ile karşımıza çıkacağı sorulmaya başlandı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde farkını ortaya koyması bekleniyor. Tekrardan Oktay Kaynarca ile aynı dizide oynayacağı netleşti.

Tatavlalı'yı Canlandıracak

Engin Benli, dizide Tatavlalı karakterini canlandıracak. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki güncel gelişmelerle birlikte dizide neler olacağını aktarmayı sürdüreceğiz. Engin Benli'nin diziye katılması pek çok kişiyi sevindirdi. Çünkü usta ismin önceki yapımlarda nasıl oynadığınız hepimiz biliyoruz.

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm Özeti

"Sabit'in adamları büyük bir transfere hazırlanırken Orhan bu transferi Dumrul'a haber verir. Cezayir, Orhan'a güvenmemekten yanadır. Cezayir, Sabit'in işlerine taş koyar ve Sabit'i kızdırır. Sabit, intikam almak için hain bir yol izler ve Cezayir'i en yakın arkadaşıyla tehdit etmeye, kendisinden alınanları kaba kuvvetle almaya karar verir. Firuze ve Leyla, Cezayir'e net kararlar alarak gider. İkisi de Cezayir'in hem sevgisini ölçmek hem de kendi bağımsızlıklarına bir adım daha yaklaşmak için Cezayir'in önüne boşanma evraklarını koyar."