Behzat Ç Yeniden Başlıyor! Yeni Savcının Kim Olduğu Belli Oldu

Behzat Ç Yeniden Başlıyor! Yeni Savcının Kim Olduğu Belli Oldu

Behzat Ç. dizisiyle ilgili güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Öyle ki artık sevilen yapıma dair çok daha fazla bilgi ediniyoruz. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizideki son durum açıklandı. Savcı Esra ve Canan Ergüder yerine gelecek karakterle oyuncu belli oldu. Blu TV dizisindeki son durum...

Yakın zamanda Blu TV'de izleyeceğimiz Behzat Ç. dizisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Sevilen yapıma dair neler biliyoruz? Gündemdeki bazı detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Özellikle de son zamanlarda diziye ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Diziyle ilgili başka hangi ifadelere yer verilecek? Behzat Ç. dizisi, yine adından söz ettireceğe benziyor. Oyuncu kadrosu dizi için oldukça önemli.

Savcı Karakteri Geliyor!

Son olarak Canan Ergüder tarafından canlandırılan Savcı Esra karakteri büyük ses getirmişti. Karakterin ölümü sonrasında başroldeki Behzat Ç.'nin yıkıldığı görüldü. Şimdi ise öyle bir karakter gelecek ki hikaye yeniden toplanacak.

Gökçe Eyüboğlu ile Anlaşıldı!

Savcı Belgin karakteri, yakın zamanda Behzat Ç. dizisine katılacak. Dolayısıyla bu isim için akla gelen ilk kişi Gökçe Eyüboğlu oldu. Bakalım güzel oyuncu gerçekten de dizi ile anlaşma sağladı mı? Yakında çeşitli detayları sizlerle paylaşacağız.