Behzat Ç. Ekranlara Tekrar mı Gelecek? Resmî Açıklama Geldi!

Behzat Ç. Ekranlara Tekrar mı Gelecek? Resmî Açıklama Geldi!

Geçmiş yılların fırtına dizisi Behzat Ç. hâlâ akıllardan silinmiyor. Aykırı karakterleri bir arada bulunduran Behzat Ç. kısa sürede birçok takipçiye sahip oldu. Dizinin final yapmasını kabullenemeyen izleyiciler, dizinin tekrar bölümlerini izliyor.

Yılların fenomen dizisi Behzat Ç. yayınladığı günden bu yana kemik İzleyici kitlesine sahip oldu. Fakat dizi siyasi olaylardan dolayı final yapma kararı ile gündeme geldi. Herkes tarafından merakla takip edilen Behzat Ç. dizisinin tekrar çekilmesi için izleyicilerden de destek gecikmedi. Hatta Acun Ilıcalı’nın Behzat Ç. isimli diziyi tekrardan ekranlara getireceği iddia edilmişti.

Behzat Ç. Dizisi tekrar mı ekranlara gelecek?

Behzat Ç. Dizisi tekrar mı ekranlara gelecek? Acun Ilıcalı geçirdiğimiz günler Sihirli Annem dizisini tekrardan ekranlara getirdi. Ayrıca bunun dışında Leyla ile Mecnun dizisi için de adım atan Acun Ilıcalı, dizi severleri bir hayli mutlu etti. Alınan bilgiler neticesinde Acun Ilıcalı’nın yakında Behzat Ç. ekibini toplayacağı iddia edildi. Bu iddialar ile izleyicilerin yüzünü güldüren Acun Ilıcalı’nın konu hakkında net bir karar verip vermediği merak söz konusu oldu.

Acun Ilıcalı, Erdal Beşikçioğlu’nu ikna etmeye çalışıyor!

Acun Ilıcalı, Erdal Beşikçioğlu’nu ikna etmeye çalışıyor! Yapılan iddialar çerçevesinde Acun Ilıcalı, dizinin başrol oyuncusu olan Erdal Beşikçioğlu’nu ikna etmek için harekete geçmişti. Fakat alınan bilgiler neticesinde bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Yani Acun Ilıcalı, Exxen platformu için Behzat Ç. isimli diziyi tekrardan ekranlara gelmeyecek.

Behzat Ç. hakkındaki İddialar asılsız çıktı!

Behzat Ç. hakkındaki İddialar asılsız çıktı! Alınan bilgiler neticesinde Exxen platformu için iddia edilen Behzat Ç. isimli dizi tekrardan yayınlanmayacak. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Acun Ilıcalı’nın Exxen platformu için başka projeler düşündüğü ortaya çıktı. Yani Behzat Ç. isimli dizi Exxen’de yayınlanmayacak. Bu açıklamaların ardından dizi severler, Behzat Ç. isimli dizinin yayınlanması için kanal ve yapım ekibine sosyal medyadan ulaşmaya çalıştı.