Behzat Ç. Ekranlara Dönüyor! Erdal Beşikçioğlu Açıklama Yaptı!

Behzat Ç. Ekranlara Dönüyor! Erdal Beşikçioğlu Açıklama Yaptı!

Gönüllerde yer yapmış diziler ile dikkatleri üzerine çekmeyi amaçlayan Exxen platformu, şimdiden birçok proje ile anlaştı. Acun Ilıcalı’ya ait olan Exxen platformu için farklı birçok yol denendi. Şimdi ise Acun Ilıcalı yeni bir adım daha attı. Detaylar...

Alınan bilgiler neticesinde ilk etapta Sihirli Annem dizisi ile giriş yapıldı. Ardından Exxen Leyla ile Mecnun dizisini tekrar ayağa kaldırdı. Acun Ilıcalı bu dizileri ekranlara getirmek için türlü çaba gösterdi. Bunun dışında Acun Ilıcalı’nın Behzat Ç. adlı diziyi ekranlara getirmek için çalıştığı iddialar arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz yıllarda Star TV’de ekranlara gelen Behzat Ç. dönemin en iyi dizileri arasında yer alıyor. Bunun dışında yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Behzat Ç. adlı dizi politik olayların araya girmesinin ardından final yapma kararı aldı.

Behzat Ç. dizisi için Acun Ilıcalı kollarını sıvadı

Behzat Ç. Dizisi için Acun Ilıcalı kollarını sıvadı. Exxen platformunun sahibi olan Acun Ilıcalı döneme damgasını vuran dizlere yoğunlaştı. Alınan bilgiler neticesinde Acun Ilıcalı, Leyla ile Mecnun dizisinin ardından Behzat Ç. dizisi için çalışmalara başladı.

Erdal Beşikçioğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile döneme damgasını vurdu. Erdal Beşikçioğlu dışında Hazal Kaya, Güven Kıraç, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ege Aydan ve Ayça Varlıer dizinin oyuncu kadrosunda yer aldı

Dizi Exxen platformu ile tekrardan ekranlara dönecek mi?

Dizi Exxen platformu ile tekrardan ekranlara dönecek mi? Politik olaylarda dolayı zamansız biten dizi için ilk önce Blue TV harekete geçmişti. Ardından 9 bölüm süren dizinin eski havası olmadığı için dizi yine final kararı ile gündeme geldi. Bunun ardından Acun Ilıcalı’nın diziyi kendi platformunda, aynı oyuncular ile tekrardan ekranlara getireceği ortaya çıktı. Bu iddiaların ardından izleyici Behzat Ç. isimli dizinin ekranlara gelip gelmeyeceğini izleyiciler tarafından merak ediliyor.