Bayram Molasına Giren Diziler Belli Oldu! Bayram Haftası Kanallarda Hangi Diziler Yer Alacak?

Bayram Molasına Giren Diziler Belli Oldu! Bayram Haftası Kanallarda Hangi Diziler Yer Alacak?

Bayram haftasına girilmesi ile birlikte alınan bilgiler neticesinde bazı diziler ekranlara gelmeyecek. Bayram haftası kanallarda dizlerin ya kolaj bölümü ya da başka eğlence programları ekranlara gelecek. İşte bayram haftasında ekranlara gelecek olanlar..

Yaz dizilerinin ekran performansları bir iyi bir kötü gelmeye devam ediyorken önümüzdeki haftalarda bayram nedeni ile çoğu dizinin yeni bölümleri yayınlanmayacak. Bayram nedeni ile reytinglerinin ve izlenme oranlarının düşmemesi için böyle bir karar alındı.

Fakat bu süreçte TRT1, bayramda yani 22 Temmuz Perşembe akşamı Seksenler dizisi yeni bölümünü yayınlayacak.  Seksenler Yaz ismiyle ekranlara haftalık dizi formatında dönüş yapacak olan dizinin hayranları için bu haber harika bir müjde karar oldu.

Bayram haftasında Seksenler ekranlara geliyor!

Bayram haftasında Seksenler ekranlara geliyor! Bu zamana kara perşembe akşamları ekranlara gelerek 3 bölüm yayınlanan Seksenler, yaz dizisinin 4. yeni bölümünü 22 Temmuz Perşembe akşamı bayramın 3. günü izlemek için ekran başına geçebileceksiniz. TRT1’in almış olduğu bu karar hem dizi hayranlarını mutlu etti hem de diğer özel kanalların dizileri için yeni bölümlerini bayram günlerinde de yayınlamama kararlarına karşı da önemli bir örnek teşkil etti.

Seksenler Yaz dizisinin yeni yayınlanacak olan 4.bölümünde yeniden eğlenceli olaylarla karşılaşacaksınız. Zeynep Demirel ve Reha Özcan’ın kadroya katıldığı diziden 4 yıl önce ayrılan İlker Ayrık’ın da dönüşü ile birlikte hikâye daha da çok ilgi görmeye başlamıştı.

Seksenler, reytinglerde rakiplerini sollamayı başardı

Seksenler, reytinglerde rakiplerini sollamayı başardı. Reytingleri ile dikkatleri üzerine çeken Seksenler Yaz dizisi izleyicileri, son iki sezonda günlük dizi formatında ekrana gelen Seksenler’i izleme keyfine tekrardan prime-time’da kavuşmuş oldu. 22 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan Seksenler Yaz dizisinin 4. Bölümünden ilk fragman gündeme geldi.