Başrol Oyuncusu Yasak Elma Dizisinin Final Tarihini Açıkladı! Yasak Elma Ne Zaman Final Yapıyor?

Başrol Oyuncusu Yasak Elma Dizisinin Final Tarihini Açıkladı! Yasak Elma Ne Zaman Final Yapıyor?

Yasak Elma dizisinin ne zaman final yapacağı merak ediliyordu. Reytingleri bir hayli yüksek olan ve ilgi gören dizi, yaklaşık 5 senedir yayın hayatına devam etmekte. Şevval Sam ise dizinin başrollerinden ve ne zaman final yapacağını duyurdu.

Yasak Elma dizisi, bu sefer final iddiaları ile gündeme geldi. Dizinin Ender'i olan Şevval Sam, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Birkaç yıldır bu dizide başrol oynayan ünlü isim, yaptığı açıklama ile gündeme oturdu. Dizinin ne zaman final yapacağını duyurduğu öğrenildi. Peki Yasak Elma dizisi final tarihi nedir?

Yasak Elma Finali Ne Zaman?

Yasak Elma dizisinin ne zaman final yapacağı daima merak ediliyordu. Yasak Elma için 5. sezon final tarihi olacak denildi. Dizinin biteceği tarihe ilişkin ünlü oyuncunun açıklama yapması izleyicileri biraz üzdü. Daha birkaç sezon daha ekranda kalması bekleniyordu. Ancak dizinin o kadar uzun soluklu olmayacağı belirtiliyor.

sevval2.jpg

Şevval Sam Diziden Ayrılacak mı?

Öte yandan geçtiğimiz sezon diziden ayrılacağı iddia edilen Şevval Sam, herkesi şaşırtarak diziye devam kararı almıştı. Ancak ünlü oyuncunun 5. sezonda dizinin final yapacağını söylemesi izleyicilerde şaşkınlık yarattı. Dizinin sürpriz şekilde final sezonunun çekildiği öğrenildi. Ancak ihtimaller dahilinde konuştuğu için dizinin bir sezon daha uzama imkanı da bulunuyor.