Başrol Oyuncusu Sadakatsiz Dizisinden Ayrılma Kararı Aldı! Ünlü Oyuncu Sosyal Medyadan Açıkladı!

Başrol Oyuncusu Sadakatsiz Dizisinden Ayrılma Kararı Aldı! Ünlü Oyuncu Sosyal Medyadan Açıkladı!

Eren Vurdem en son Sadakatsiz dizisinde hayranları ile bir araya geldi. Yetenekli oyuncu Sadakatsiz dizisinde Mert Gelik karakterine hayat verdi. Bunun dışında oyuncu bir sezonu başarılı bir şekilde geride bıraktı. Dizi hakkındaki tüm detaylar...

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosundan kötü haber geldi. Alınan bilgiler neticesinde Mert Gelik karakterine hayat veren Eren Vurdem diziden ayrılma kararı aldı. Ünlü oyuncu Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosundan ayrıldığını açıkladı.

Diziden ayrıldığını duyuran Eren Vurdem, Sadakatsiz dizisinin ekibine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Bunun dışında ekip arkadaşlarına ve kendisini destekleyen hayranlarına da teşekkür eden Eren Vurdem, yeni proje ile ekranlara gelecek.

Eren Vurdem’in yeni projesi ortaya çıktı

Eren Vurdem’in yeni projesi ortaya çıktı. Sadakatsiz dizisinden ayrılan Eren Vurdem yeni projesi ile gündem oldu. Alınan bilgiler neticesinde oyuncu Vurdem, dijital içerik platformu beIN CONNECT için hazırlanan bir projede yer alacak. Yetenekli oyuncu Fandom isimli bir dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Şimdiden merak uyandıran Fandom isimli dizi, yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde Eren Vurdem Şahin Irmak ve Tuğçe Altuğ ile birlikte başrolde yer alacak. Yetenekli oyuncu Fandom isimli projede çok farklı bir karakter ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Fandom dizisi hakkındaki tüm detaylar ortaya çıktı

Fandom dizisi hakkındaki tüm detaylar ortaya çıktı. Tayfun Güneyer tarafından yazılan ve yönetilen proje şimdiden birçok kişinin ilgisini çekti. Ayrıca kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizi eleştirel bir yaklaşımla ele alınıyor.

Eren Vurdem, Fandom dizisinde Ayaz karakterine hayat verecek. Fakat bu karakterin nasıl olduğu henüz bilinmiyor. beIN ORIGINALS etiketli yeni dizi sosyal medyada yoğun ilgi gördü.