Başrol Oyuncusu Açıkladı! Yasak Elma Final mi Yapıyor?

Başrol Oyuncusu Açıkladı! Yasak Elma Final mi Yapıyor?

Eda Ece ve Şevval Sam için verilen kararlar şaşırttı. Yasak Elma dizisi artık bitiyor mu? Yasak Elma'nın kaçıncı bölümde final yapacağı kesinleşti. Fox TV dizisi yakın zamanda ekranlara veda edecek. Bu sezonla beraber Yasak Elma dizisinin tarihe karışması bekleniyor. İşte dizi için alınan karar...

Yasak Elma'nın ne zaman final yapacağı belli oldu. 5. sezonu heyecanla izlenen dizi için yeni bir karar verildi. Artık sevilen yapımın biteceği tarihe gün sayabiliriz. Eda Ece ve Şevval Sam, bir süredir dizinin bu sezon bitmesi gerektiğine vurgu yapıyordu. Farklı projelerde oynamak isteyen ikilinin geçmişteki birliktelikleri iyice güçlendi. Fox TV'de oynadıkları süre boyunca bunu hep birlikte gördük. Şimdi ise diziden sıkılmış gibiler. Yaptıkları açıklamalar bunu gösteriyor.

Yasak Elma Final Tarihi

Yasak Elma dizisi ne zaman final yapacak hep birlikte göreceğiz. 200. bölümünden sonra yayınlanması beklenmiyor. Dolayısıyla sevilen yapımın son sezonunda olduğu vurgulandı. Pek çok kişi dizinin biteceğinin farkında değil ancak reytingleri kasıp kavuran Yasak Elma'nın vedası büyük kayıp anlamına geliyor. Fox TV'nin diziden oluşacak boşluğu nasıl dolduracağını göreceğiz.

İzleyiciler Çok Üzülecek

Öte yandan sosyal medyanın bu haberi alması sonucu çok üzüleceği ve tepki paylaşımları yapacağı da belirtiliyor. Çünkü sevilen dizinin hikayesi devam edebilecekken başrol oyuncuları istemediği için sona ereceği vurgulanıyor. Haliyle Şevval Sam ve Eda Ece gibi önemli isimler tekrardan gündeme gelecek.