Başrol Oyuncusu Açıkladı: Çok Konuşulan Dizi Final Yapıyor..

Başrol Oyuncusu Açıkladı: Çok Konuşulan Dizi Final Yapıyor..

Sana Söz'ün final yapacak olması sonrasında oyuncunun sağlık durumu merak edildi. Dizi, Erkan Petekkaya için mi final yapacak? Star TV'nin aldığı karar herkesi şaşırttı. Henüz birkaç bölümdür yayın hayatında olan dizinin ne zaman final yapacağı ise ortaya çıkmışa benziyor. İşte diziyle ilgili bilinmeyenler...

Sana Söz dizisi bir süredir yayındaydı. Star TV ekranlarında izlediğimiz dizinin final yapılmasına karar verildi. Ancak final nedeni çok araştırıldı. Çünkü dizinin henüz yeni başlaması nedeniyle reytingle ilişkilendirilmeyeceği tahmin ediliyordu. Ortaya çıkan bir detay pek çok kişiyi üzecek. Sana Söz dizisi neden bitiyor?

Dizi Neden Final Yapacak?

Sana Söz dizisinin final nedeni az çok tahmin ediliyor. Erkan Petekkaya'nın sağlık durumundaki değişim sonrası birkaç gün hastanede tedavi göreceği öğrenilmişti. Ünlü oyuncunun sağlık durumu merak edilirken bir yandan da neler olacağı soruldu. Dizinin ne zaman ekranlara veda edeceğiyle ilgili de yeni gelişme yaşandı.

Petekkaya'nın Sağlık Durumu Nasıl?

Erkan Petekkaya'nın sağlık durumuna ilişkin henüz tam anlamıyla bir gelişme yaşanmış değil. Ancak doktorlar olumsuz açıklamada bulunmadı. Birkaç sene evvelinde de böbreklerinden ameliyat olan ünlü isim, konuya dair yaptığı açıklamada oldukça iyiydi. Kendisinin riskli bir durumda olmadığı düşünülüyor. Haliyle Sana Söz dizisi final kararı alsa bile yakın zamanda ünlü oyuncuyu farklı bir yapımda göreceğiz gibi.