Baş Belası Dizisi Final Yapıyor! Dizi Severlerden Alınan Karara Tepki Gecikmedi

Baş Belası Dizisi Final Yapıyor! Dizi Severlerden Alınan Karara Tepki Gecikmedi

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Baş Belası adlı dizi 6 bölümü geride bıraktı. Dizi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırsa da birtakım problemler ile karşı karşıya geldi. Dizinin final konusu ise izleyicilerin tepkisine neden oldu.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Baş Belası adlı dizi ilk 6 bölümü geride bıraktı. Dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin konusu dışında Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu uyumu da izleyici tarafından çok sevildi.

Çok iyi bir kurguya sahip olan Baş Belası dizisi izleyiciden yeterli ilgiyi göremedi. Dizi yayınladığı ilk haftalar reytinglerde iyi bir başarı elde etti fakat bir süre sonra İstenilen reytinglere ulaşamadı. Bundan dolayı izleyici Baş Belası dizisinin final yapıp yapmayacağını merak ediyor.

Baş Belası dizisi istenilen reytingleri elde edemedi!

Baş Belası dizisi istenilen reytingleri elde edemedi! ATV ekranlarında yayınlanan Baş Belası dizisi son bölümlerinde adeta yere çakıldı. İstenilen reytinglere sahip olamayan dizinin akıbeti izleyici kitlesi tarafından da merak ediliyor. Çünkü kısa sürede dizinin kemik izleyici kitlesi oluştu.

Polisiye ve aksiyon sahneleri bünyesinde barındıran Baş Belası dizisi oyuncu kadrosu ile de ön plana çıkan bir proje oldu. Özellikle Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu uyumu da ekran başındakilere kadar yansıdı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin kaliteli olmasının dışında reytingler de sorun yaşadığı ortaya çıktı. Bunun ardından dizinin kemik izleyici kadrosu bunun nedenini merak ediyor.

Dizi severler tepkisini dile getirdi

Dizi severler tepkisini dile getirdi. Farklı bir konusu olduğunu söyleyen dizi severler, bu duruma tepki üstüne tepki gösterdi. Birçok sosyal medya kullanıcıları, Baş Belası dizisinin diğer projelerden daha farklı olduğunu söyleyerek, dizinin final yapmaması gerektiğini söyledi.

Baş Belası dizisi alışılmışın dışında çıkmayı başardı

Baş Belası dizisi alışılmışın dışında çıkmayı başardı. Alışılmış projelerin dışına çıkan Baş Belası dizisinin farklı konusu gözlerden kaçmadı.