Baş Belası Dizisi Bitiyor mu? Yapımcıdan Açıklama Gecikmedi

Baş Belası Dizisi Bitiyor mu? Yapımcıdan Açıklama Gecikmedi

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Baş Belası adlı dizi sosyal medyada yaşanan etkileşimden dolayı reyting sıralamasında büyük bir paya sahip oldu. ATV'nin yeni Baş Belası adlı dizide İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir başrolleri paylaşıyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Baş Belası adlı dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede kemik izleyici kitlesine sahip oldu. İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin muhteşem uyumu izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başardı.  Pazar akşamları ekranlara gelen Baş Belası adlı dizinin akıbeti ise izleyici tarafından merak ediliyor.

Dizinin 4 Temmuz Pazar akşamı üçüncü bölümü izleyici ile buluştu. Sıralamada çok iyi görünen Baş Belası adlı dizi atmosferi, izleyicilere yoğun anlar yaşattı.

Baş Belası adlı dizinin akıbeti merak ediliyor

Baş Belası adlı dizinin akıbeti merak ediliyor. Her pazar akşamı ekranlara gelen Baş Belası dizisi reyting olarak beklenenin altında seyrediyor. Bundan dolayı dizinin kemik izleyici kadrosu, projenin bitip bitmeyeceğini sorguluyor.

Alınan bilgiler neticesinde Ada Masalı, Aşk Mantık İntikam ve Sen Çal Kapımı dizilerinin gerisinde kalan Baş Belası dizinin biteceği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Baş Belası dizisi rakiplerinin gerisinde kaldı

Baş Belası dizisi rakiplerinin gerisinde kaldı. ATV’de ekranlara gelen Baş Belası adlı dizi rakiplerinin gerisinde kaldı. Aşk Mantık İntikam dizisinin çok iyi reytingler aldığı ortaya çıktı.  

Bunun dışında Ada Masalı dizisinin yükseliş sergilediği biliniyor. Bundan dolayı Baş Belası isimli dizi günden güne izleyici kaybı yaşadı. Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünün ise sıralamada iyi olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Pandemi döneminde yasakların esnemesinin ardından Baş Belası adlı dizinin reyting olarak gerilediği ortaya çıktı. Dizinin akıbeti hakkında ise kanal ve yapım ekibi herhangi bir açıklama yapmadı.