Baş Belası Dizinin İzleyici Kitlesine Kötü Haber! Dizi Final Yapıyor!

Baş Belası Dizinin İzleyici Kitlesine Kötü Haber! Dizi Final Yapıyor!

ATV ekranlarında yayınlanan Baş Belası dizisi ekranlara gelmeye devam ediyor. İlk 5 bölümü geride bırakan Baş Belası dizisi pazar akşamları yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Ayrıca Baş Belası dizisi günden güne izleyici kaybı yaşıyor. Detaylar..

Dizinin her anlamda beğeni toplamasına rağmen reyting sonuçlarını düşük çıktığı ortaya çıktı. Dizinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim isimli dizide de benzer durum ile karşı karşıya kaldı. Aynı şekilde Seçkin Özdemir de Kuruluş Osman dizisinde benzer durum yaşamıştı.

Baş Belası dizisi istenilen reytinglerin altında!

Baş Belası dizisi istenilen reytinglerin altında! İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin başarılı iş birliği sayesinde dize kemik izleyici kitlesine sahip oldu. Alınan bilgiler neticesinde Baş Belası adlı dizinin beklenilen ilgiyi görmediği de ortaya çıktı. Dizinin ilgi görmeyi hak eden bir hikayesi dışında güçlü oyuncu kadrosuna sahip olması izleyicileri ekran başına getirmeyi de yetmedi.

Kanal ve yapım ekibi ortak karar verdi

Kanal ve yapım ekibi ortak karar verdi. Yaz sezonunun en dikkat çeken yapımlarından biri olan Baş Belası izleyici tarafından yeterli ilgiyi göremiyor. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde tüm tanıtımlara rağmen 5 bölümü geride bırakan Baş Belası adlı dizi reytinglerde beklenenin altında kaldı. Bunun dışında 25 Temmuz Pazar günü ekranlara gelecek olan Baş Belası dizisi 6. yeni bölümünü izleyiciyle buluşturacak.

Dizi için kritik bir hafta başlıyor!

Dizi için kritik bir hafta başlıyor! Ayrıca diziyi merakla bekleyen kemik izleyici kadrosu da var. Dizinin farkında olmayan büyük bir izleyici kitlesi de bulunuyor. Ayrıca önümüzdeki haftalarda reytingleri yükselmez ise dizi her an final yapabilir. Eylül ayında yeni dizilerin ekranlara gelmesi ile Baş Belası isimli dizinin reytingleri daha da düşeceği söyleniyor. Bundan dolayı dizinin önümüzdeki haftalarda kritik bir döneme girdiği de böylelikle ortaya çıktı.