Baş Belası Dizine Bir Oyuncu Daha Dahil Oldu! İrem Helvacıoğlu Kadrodan Ayrılıyor mu?

Baş Belası Dizine Bir Oyuncu Daha Dahil Oldu! İrem Helvacıoğlu Kadrodan Ayrılıyor mu?

Her Pazar akşamı ekranlara gelen Baş Belası adlı diziye yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Yayınlandığı günden bu yana yoğun izleyici kitlesine sahip olan Baş Belası adlı dizi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detaylar...

Pazar akşamları ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Baş Belası dizisinin başrollerinde Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu bulunuyor. Dizide Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu arasındaki uyum izleyiciye de yansıdı.

Alınan bilgiler neticesinde dizi hayranları Baş Belası adlı projeyi çok beğendi. Şahin ve İpek karakterlerini hayat veren ikilinin zıtlıkları ise izleyici açısından büyük ilgi gördü. Ayrıca İrem Helvacıoğlu’nun diziden ayrılmayacağı ve başrolde olacağı biliniyor.

Diziye katılacak olan oyuncunun kimliği ortaya çıktı

Diziye katılacak olan oyuncunun kimliği ortaya çıktı. Bunun dışında Baş Belası adlı diziye bir ünlü ismin daha katıldığı ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Esra Sönmezer ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Baş Belası isimli diziye konuk oyuncu olarak katılıyor.

Esra Sönmezer’in hayat vereceği karakter belli oldu

Esra Sönmezer’in hayat vereceği karakter belli oldu. Dizinin yeni bölümünde ise ünlü oyuncu Buket karakterine hayat verecek. Esra Sönmezer dizide çevirdi entrikaları ile izleyiciye soluksuz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in müthiş uyumuyla reyting rekorları kıran dizi şimdiye kadar 4 bölümü geride bıraktı. Her pazar akşamı ekranlara gelen Baş Belası isimli dizi bugün 5. bölümünü izleyiciyle buluşturacak.

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Baş Belası isimli dizi reyting sıralamasında baş sırada yer alıyor. Ayrıca dizinin yaz dizileri arasında da rakiplerini solladığı ortaya çıktı.