Barış Kılıç Yasak Elma Dizisinden Ayrıldı! Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı

Barış Kılıç Yasak Elma Dizisinden Ayrıldı! Oyuncu Yeni Projesini Açıkladı

Yasak Elma dizisini bırakan Barış Kılıç FOX TV'de başka bir projeyle ekranlara gelecek. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisinin başarılı isimlerinden biri olan Barış Kılıç diziden ayrılma kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...

Alınan bilgiler neticesinde dizinin dördüncü sezonuna doğru yeni ekip kuruldu. Barış Kılıç, Kaya karakteri ile gönüllerde taht kursa da dizinin oyuncu kadrosuna veda ettiğini açıkladı. İkinci kez döndüğü Yasak Elma dizisinden ayrılma kararı alan Barış Kılıç, 109. bölüm ile birlikte dördüncü sezonu da tamamladı.

Ayrıca Barış Kılıç dışında Şahika karakteri ile bilinen Nesrin Cavadzade de anlaşmazlıktan dolayı kadrodan ayrıldı. Yaprak dökümü devam eden Yasak Elma dizisinden Gülenay Kalkan, Erdal Özyağcılar ve Şafak Pakdemir gibi isimler de ayrılma kararı aldı. Dizinin yeni sezonunda Barış Kılıç olmayacak.

Yeni projesinin detayları belli oldu

Yeni projesinin detayları belli oldu. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Uzak Şehrin Masalı adlı diziden gelen teklifi kabul etti. Yine FOX TV ekranlarında kariyerine devam edecek olan Barış Kılıç, Bu defa başrolü Aslıhan Güner ile paylaşacak. Yasak Elma adlı dizide yan karakterde bulunan oyuncu az sahnesinden dolayı ve hikâye nedeniyle ekibe veda etmek durumunda kaldı. Sonrasında tekrardan ekranlara dönerek ekip de kendini gösterdi.

Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç yine farkını göstererek diziye tekrardan dahil olmuştu. Aslıhan Güner ve Barış Kılıç uyumu hayranları tarafından merakla beklenirken önümüzdeki günlerde dizinin çekiminin başlanacağı ortaya çıktı. Bunun dışında dizinin çekimlerinin Kars’ta yapılacağı biliniyor.

Barış Kılıç etkili performansı ile tekrardan hayranlarını tatmin edecek. Alınan bilgiler neticesinde Mustafa Şevki Doğan gibi tecrübeli bir yönetmen tarafından çekilecek olan dizinin hikayesi Can Sinan'a ait. Bunun dışında dizide Timur Acar, Begüm Birgören, ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli oyuncular da yer alıyor.