Barbaroslar'dan Ayrılınca Yeni Diziyle El Sıkıştı! İşte Başrol Oyuncusunun Yeni Projesi!

Barbaroslar'dan Ayrılınca Yeni Diziyle El Sıkıştı! İşte Başrol Oyuncusunun Yeni Projesi!

Barbaroslar dizisinden ayrılan oyuncu yeni dizide başrol oynayacak. TRT 1 ekranlarından Star TV'ye geçmesi şaşırttı. İzleyiciler o ismin kim olduğunu şimdiden merak etmeye başladı. İşte Barbaroslar'dan Gündemdeki gelişmelerle beraber dizi hakkında bilinmeyenler ortaya çıkacak. Oyuncu hakkında çeşitli detaylar...

Barbaroslar'da sergilediği performans sonrası yeni yapımlara geçen oyuncular, dikkatleri üzerine çekiyor. İlk sezonundan itibaren dizide pek çok isme veda edildi. Bu gelişme bile herkesi şaşırtmaya yetiyor. Peki ya Barbaroslar dizisi hakkında neler biliyoruz? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Caner Topçu'dan Yeni Dizi!

TRT 1 dizisinde İlyas Reis olarak bilinen Caner Topçu, dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü ismin bu hamlesiyle birlikte diziden ayrılması bir oldu. Şimdi ise kendisi farklı bir projede oynama kararı aldı. Hangi diziye katıldığı çok merak ediliyor.

Hangi Dizide Oynayacak?

Star TV'de yayın hayatına başlayacak olan Duy Beni dizisinde başrol oynayacağı ortaya çıktı. Kendisinin hayat vereceği karakter merak edildi. Kanat karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Üstelik dizi 7 Temmuz 2022'de yayın hayatına başlıyor. Sevilen yapıma dair güncel gelişmeler çok konuşulacağa benzemekte.