Barbaroslar Yapımcısı Başrol Oyuncusu Oruç Reis'in Üstünü Çizdi! Barbaroslar Dizisinde Herkesi Ayağa Kaldıran Ayrılık..

Barbaroslar Yapımcısı Başrol Oyuncusu Oruç Reis'in Üstünü Çizdi! Barbaroslar Dizisinde Herkesi Ayağa Kaldıran Ayrılık..

Barbaroslar dizisinden bir oyuncunun ayrılma ihtimali herkesi üzdü. Engin Altan Düzyatan TRT 1 ekranlarına veda mı edecek? Oruç Reis'in başına gelen olay izleyicileri heyecanlandırdı. Barbaroslar dizisinde yaşanan gelişmeyle birlikte dizide neler olacak hep birlikte göreceğiz.

TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar dizisinde şaşırtıcı bir ayrılık yaşanıyor. Diziye veda etmesi beklenen ünlü oyuncu herkesi üzdü. Engin Altan Düzyatan'ın yeni bölümdeki görüntüsü dikkat çekti. Oruç Reis karakterine hayat veren ünlü oyuncuyu neler bekliyor? İzleyiciler, ünlü ismin diziden ayrılacağı ihtimaline inanmak istemedi. Ancak yaralandığı görüntülerle beraber Oruç Reis'in başına neler gelecek merak edilmeye başlandı.

Oruç Reis Ayrılıyor mu?

Pietro'nun saldırısına uğrayan ve yaralanan Oruç Reis'i nasıl bir gelişme bekliyor bilinmemekte. Dizinin yeni bölümünü izlediğimizde yaralı halde olan karakter hakkında daha fazla bilgi edineceğiz. Engin Altan Düzyatan'ın yanı sıra Pelin Akil ve Ulaş Tuna Astepe'nin de başrolde oynadığını biliyoruz. Dolayısıyla dizide yaşanan bu gelişmelerle birlikte bizleri neler bekliyor ortaya çıkacak. Oyuncu, Barbaroslar dizisinde kalabilir.

Oyuncu Açıklama Yaptı mı?

Öte yandan bir ayrılık yaşanacak ise ünlü oyuncudan da sosyal medya açıklaması gelmeliydi. Ancak Engin Altan Düzyatan, konuya dair herhangi bir ifadede bulunmadı. Muhtemelen Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde oynamaya devam edecek. Ünlü isimle ilgili ortaya atılan iddialar henüz karşılık bulmuşa benzemiyor.