Barbaroslar Hikayesi Baştan Aşağı Değişiyor! Artık Kanuni Sultan Süleyman'ı Anlatacak!

Barbaroslar Hikayesi Baştan Aşağı Değişiyor! Artık Kanuni Sultan Süleyman'ı Anlatacak!

Barbaroslar dizisi ilk sezonu ile yeterli ilgi göremedi. Bu yüzden dizinin hikayesinde önemli bir değişikliğe imza atılacak. Başrol oyuncularının dahi değişeceği vurgulanıyor. Kanuni Sultan Süleyman'ın ön planda olacağı bir dizi mi gelecek? İşte Barbaroslar ikinci sezonunda TRT 1'den önemli adım...

TRT 1'de ekrana gelen Barbaroslar dizisinin ilk sezonu final yaptı. Şimdi ise ikinci sezonda neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair güncel gelişmeleri paylaştık. Dizinin hikayesinde bir değişiklik yapılacağı bilgisi iletildi.

Kanuni Sultan Süleyman Anlatılacak!

Öte yandan başrolde Barbaros Hayreddin Paşa karakterini görmeye devam edeceğiz. Dolayısıyla dizi onun üzerinden ilerleyecek ancak Kanuni Sultan Süleyman dönemine vurgu yaparak anlatılacak. Dolayısıyla hikayenin buna göre yeniden kurgulanması bekleniyor. Oyuncu kadrosunda da köklü bir değişiklik yapılabilir.

Birçok Oyuncu Ayrıldı!

Öte yandan Engin Altan Düzyatan ve Pelin Akil diziden ayrılmıştı. Kendisi gibi başarılı performans gösteren birkaç isim daha ayrılınca dizinin reytingleri tehlikeye girdi. Sırf bu yüzden sevilen yapımda bizleri neler bekliyor gözler önüne serilecek. Bakalım dizi ile ilgili başka ne gibi detaylar paylaşılıyor. Yakın zamanda TRT 1 dizisinden önemli adımları öğreneceğiz.