Barbaroslar Engin Altan Düzyatan Geçirdiği Kaza Sonrası Diziden Ayrıldı!

Barbaroslar Engin Altan Düzyatan Geçirdiği Kaza Sonrası Diziden Ayrıldı!

TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar dizisi ile ilgili neler biliyoruz? Engin Altan Düzyatan'ın başrole vedasında çeşitli gelişmeler meydana geldi. Ünlü isim herkesi şaşırttı. Öyle ki dizide hiç beklenmedik olaylar olmuş. Sakatlık yaşadığı ve diziden bu yüzden ayrıldığı belirtiliyor. Oyuncu Barbaroslar'dan neden gitti?

Barbaroslar dizisinde oraya çıkan detay herkesi üzdü. İzleyiciler, oyuncunun neden diziden ayrıldığını merak ediyordu. Kendisinin vedası ile ortaya çıkan bir olay dikkat çekti. Peki ya başrol oyuncusu diziden neden ayrıldı? Gündeme bomba gibi düşen bu durumla birlikte merak edilenler yanıt buluyor. İşte pek çok kişinin yakından takip ettiği dizi ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Barbaroslar'dan Neden Ayrıldı?

Oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldığı biliniyor. Üstelik dizinin hikayesinde de kendisinin ayrılması gerekmekteydi. Çünkü senaryoya göre hareket edildi. Ayrıca oyuncu bu sezon olmasa bile gelecek sezon diziden ayrılabilirdi. Bir süre oyunculuk yapması beklenmiyor. Sağlık sorunlarının olmasından ötürü dinlenmeyi ve tedavi olmayı tercih edecektir.

Sette Kaza Geçirmiş!

Yan bağlarında yırtık olması nedeniyle sakatlandığını duyuran ünlü oyuncu, sakatlığının geçmesini bekliyor. Dolayısıyla kendisiyle ilgili merak edilenler de yanıt buldu. Ünlü ismin nerede olduğu sık sık sorulmaktaydı. Şimdi ise çeşitli detaylar öğrenildi. Diziden bu yüzden ayrılmadığı düşünülüyor.