Barbaroslar Dizisinin Seyrini Değiştirecek Bir Ünlü Oyuncu Daha Diziye Katıldı

Barbaroslar Dizisinin Seyrini Değiştirecek Bir Ünlü Oyuncu Daha Diziye Katıldı

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi yayınlanmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Ulaş Tuna Astepe’nin hayat verdi Hızır gönlünü Meryem’e kaptırıyor. İşte haberin tüm detayları...

ES Film’in dev prodüksiyonlu yapımı olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi senarist ve yönetmen değişikliğinin ardından yoluna devam etme kararı aldı. Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi kemik izleyici kadrosu ulaştı. Alınan bilgiler neticesinde dizi ekibine yeni oyuncular da dahil oluyor.

Meryem karakterine hangi oyuncu hayat verecek?

Serdar Özönalan ve Hasan Erimez’in kaleme aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yayınlanacak yeni bölümünde Melis Babadağ ve Gülcan Arslan’ın da aralarında bulunduğu kadın oyuncular kadroya veda edecek. Yeni oyuncuların ise yakında açıklanacağı belirtildi. Bunun dışında yetimhane sahnelerinin ise artık olmayacağı açıklanırken Hızır karakterini de partner geleceği ortaya çıktı. Bundan dolayı Meryem karakterini hangi kadın oyuncunun hayat vereceği ise merak söz konusu oldu. İtalyan bir ailenin kızı olan Meryem’in asıl adı Maria’dır. Küçükken ailesinin öldürülmesinin ardından abisi ile birlikte esir tüccarlarının eline düşer.

Meryem ve Hızır aşkı gündem oldu!

Abisi ve kendisi ayrı esir pazarlarında bulunur. Meryem o günden beri abisinden hiç haber alamayarak onun izini kaybetmiştir. Yıllardır içinde yara olan abisinin bulmak için çabalasa da artık umudunu kaybeden Maria, kendi isteği ile Müslüman olup adına Meryem ile değiştirir. Kendini adadığı durumlardan dolayı aşk kapılarını kapatan Meryem, Hızır ile karşılaştıktan sonra kendini derin bir yolculuğun içinde bulur. Meryem ve Hızır aşkı ise şimdiden sosyal medyada gündem olmuştur. Dizi severler Meryem karakterini hangi kadın oyuncunun hayat vereceğini ise şimdiden merak ediyor.