Barbaroslar Dizisinin Oyuncu Kadrosu ve Senaristi Değişti! TRT 1 Zor Kararı Duyurdu

Barbaroslar Dizisinin Oyuncu Kadrosu ve Senaristi Değişti! TRT 1 Zor Kararı Duyurdu

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde yaşanan gelişmeler herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

TRT 1 ekranlarında perşembe günü yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi reytinglerde iyi bir seviyeye ilerliyor. Onuncu bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, son dönemde 9 önemli oyuncunun hikâyeye katılması ile tekrar gündem oldu. Bunun dışında iki kadın oyuncunun da kadrodan ayrıldığı ortaya çıktı. Melis Babadağ ile Gülcan Arslan, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli dizi kadroya veda etti. Bunun ardından Cemre Gümeli’nin ise yeni katılan isimler arasında yer aldığı biliniyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine yeni oyuncular dahil oldu

Barbaros kardeşler, Osmanlı Devleti’nin desteklerini arkalarına alarak büyük bir mücadeleye girişiyor. Baba Oruç ve Hızır Reis yeni bir tehlikenin eşiğinde bulunuyor.  Dizinin yeni bölümünde yaşanacak olan gelişmeler ise şimdiden merak söz konusu oldu. Unita’nın altınlarını ele geçiren ve altınları sahiplenen Baba Oruç zorlu bir mücadelenin eşiğinde bulunur. Ayrıca Pietro, Oruç’u, Isabel üzerinden kurduğu tuzak sonucunda köşeye sıkıştırır. Slyvio ise kızının Pietro tarafından işkenceye uğradığına öğrenince elinden gelen her şeyi yapmak için yeni bir yol arayışına girer. Hızır ile Niko, Işığın Kızı’nı bulmak için mücadele verir. Bu noktada Hızır ve Niko'nun yapacağı hamle de şimdiden merak söz konusu oldu.

Hızır ve Niko kurtulacak mı?

Diego tarafından tuzağa çekilen Hızır ve Niko'nun yakacağı hamle ne olacak? Meryem, Hızır ile Niko’yu bu tuzaktan kurtarmak için sınırlarını zorlar. Bunun ardından Pietro ile yaptığı ittifak neticesinde olan Şahbaz'ın tavrı farklı sonuçları doğurur. Kılıç Beyin gemisiyle Tenebris’e ulaşan Hızır ise tekrar bir gemiye ihtiyaç duyar. Ardından Hızır, Niko ve Meryem, Tenebris’ten kurtulmanın yollarını arar. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, İsmail Filiz, Devrim Evin, Okan Şenozan, Gonca Cilasun ve Cemre Gümeli gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi perşembe akşamları saat 20.00 de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.