Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Barbaroslar Dizisinin Neden Yayından Kaldırıldığı Belli Oldu! TRT Az Önce Duyurdu..

TRT 1'in sevilen dizisi Barbaroslar bu hafta yayınlanmayacak. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı ile ilgili alınan karar şok etti. Oyuncu ayrılıkları yaşanacak dizide kimlerin ekrana veda edeceği merak konusu oldu. Üstelik dizinin hikayesi de değişebilir. Barbaroslar dizisinin yayın hayatına son mu verilecek?

Barbaroslar Dizisinin Neden Yayından Kaldırıldığı Belli Oldu! TRT Az Önce Duyurdu..
Google News

TRT 1'de ekrana gelen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, büyük ilgi görmüştü. Dizinin izlendiği ve reyting sıralamalarında zirveye oynadığını hepimiz biliyorduk. Ancak rakiplerinin sağlam olması dizinin birinciliğe gelmesini engelledi. Bu noktada bir karar alındı ve Barbaroslar dizisi bu hafta yayınlanmayacak. İzleyiciler, dizinin yayından kaldırılıp kaldırılmadığını araştırıyor. Ortaya çıkan detaylar doğrultusunda sizlere bilgi vereceğiz.

Barbaroslar Dizisi Bitti mi?

Dizinin bitmediği ancak bir haftalık ara verdiği öğrenildi. Bu arada ne gibi değişiklikler bizleri bekliyor merak ediyoruz. Ayrıca dizide iki kadın başrol oyuncunun ayrılacağı haberleri de yayıldı. Oyuncuların diziye veda etmesiyle beraber bambaşka gelişmeler bizleri bekliyor olabilir. Dizinin temel bir değişikliğe ihtiyacı var diye düşünülüyor. Bizzat izleyiciler dizideki değişimi merak etti.

Barbaroslar Hikayesi Değişebilir

TRT 1 dizisi Barbaroslar'da hikayenin değişebileceği vurgulanıyor. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin oynadığı dizi, şimdilik tüm ilgiyi üzerine çekse de bu yeterli değil. Önümüzdeki haftalarda diziyle ilgili daha ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Oyuncu kadrosuna yeni eklemeler yapılabilir.

<