Barbaroslar Dizisinin Kadrosu Baştan Aşağı Değişiyor! Barbaroslar Dizisinde Yapımcı Depremi

Barbaroslar Dizisinin Kadrosu Baştan Aşağı Değişiyor! Barbaroslar Dizisinde Yapımcı Depremi

TRT 1’in çok büyük emek sarf ettiği Barbaroslar dizisi senarist değiştirme kararı aldı. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi en son beşinci bölümünü ekranlara taşıdı.

Alınan bilgiler neticesinde dizinin düşen reytinglerinden dolayı senarist değişikliği gündeme geldi. İşte diziye dair tüm detaylar haberin devamında…

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi yayınlandığı günden bu yana istenilen reytingleri elde edemedi. Çok güçlü rakiplerinin olması durumunda Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi reyting gerilemesi yaşadı. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, Kanal D dizisi Camdaki Kız ve ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile rekabete girerek rakiplerini mağlup etmeyi başardı. TRT1’in birincilikler almayı hayal ettiği Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, reyting sonuçlarının açıklanmasının ardından istediği sonuca ulaşamadı.

Senarist değişikliği dizide işe yaradı

Düşük reytingler alan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi senarist değişikliğine yöneldiğini açıkladı. Bunun dışında Yeni senarist ekibinin heyecanı artırması da reyting sonuçlarını bir hayli etkiledi. Dizinin yeni senaristleri Serdar Özönalan ve Hasan Erimez olurken eski senarist ekibi ise Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizi ekibine veda etti. Barbaroslar dizisi, her ne kadar birinciliği elde etmese de bu hafta reytinglerde yükseliş yakaladı. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, gelecek bölümler için gözünü baya bir yükseğe dikti. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin çekimleri de sürerken dizinin 21 Ekim Perşembe günü ekranlara geleceği de biliniyor.