Barbaroslar Dizisinin Detayları Resmen Belli Oldu!

Barbaroslar Dizisinin Detayları Resmen Belli Oldu!

Barbaros Hayreddin Paşa Türk denizcilik tarihini en iyi yansıtan diziler arasında yer alıyor. TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Barbaroslar dizisi Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin hikayesini konu alıyor. İşte haberin detayları...

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Barbaroslar dizisi set çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor. Eylülde yayınlanmaya başlayacak olan dizinin tam olarak hangi tarihte izleyici tarafından merak ediliyor.

Barbaroslar dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe bulunuyor. Bunun dışında Barbaroslar dizisi gerçek bir hikâyeden esinlenerek yapılmıştır.

Dizinin bütçesi açıkça belli oldu

Dizinin bütçesi açıkça belli oldu. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Barbaros dizisinin etindeki yeni fotoğraflar TRT genel Müdürü İbrahim Eren tarafından Twitter'da paylaşıldı. Bu fotoğraflar sayesinde izleyici setin ne kadar etkileyici olduğunu anladı. TRT genel Müdürü İbrahim Eren yaptığı paylaşımın altında Barbaroslar dizisi hakkında detaylar vererek çekimleri devam ettiğini vurguladı.

Akdeniz’i Türk gölü haline getiren kahramanları anlatan Barbaroslar dizisi izleyici ile buluşmayı bekliyor. Alınan bilgiler neticesinde Eylül ayında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizi Türk denizcileri dışında Barbaros Hayrettin Paşa ve kardeşlerinin hikayesini konu alacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Payitaht Abdülhamid dizisinin de yönetmenliğini yapan Doğan Ümit Karaca oturuyor. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde dizinin açık denis sahnelerinin ise Marmaris ve Antalya'da çekildiği biliniyor.

Barbaroslar dizisinin oyuncu kadrosu!

Barbaroslar dizisinin oyuncu kadrosu! Barbaros Hayrettin Paşa’ya Ulaş Tuna Astepe hayat verecek. Engin Altan Düzyatan ise Barbaros Hayrettin Paşa'nın kardeşi olan oruç reisi canlandıracak.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’den sonra diziye Caner Topçu, Yetkin Dikinciler ve Bahadır Yenişehirlioğlu’da dahil oldu. 1 hafta önce dizinin oyuncu kadrosuna Melis Babadağ, Gülcan Arslan ve Pelin Akil gibi başarılı oyuncular da katıldı.