Barbaroslar Dizisine Yeni Oyuncu Katıldı! TRT 1'den Yeni Barbaroslar Dizisi Hamlesi!

Barbaroslar Dizisine Yeni Oyuncu Katıldı! TRT 1'den Yeni Barbaroslar Dizisi Hamlesi!

TRT 1'de ekrana gelen Barbaroslar dizisiyle ilgili bazı gelişmeler meydana geldi. Ünlü oyuncunun diziye katılacağı öğrenildi. Ulaş Tuna Astepe ile beraber oynayacak oyuncu kim? Reytingleri düşen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na kadın oyuncu katılacak. Dizi, düşen reytinglerini yükseltmek istiyor.

Barbaroslar dizisi, ilk çıktığı zamanlardaki kadar çok izlenmiyor. Hal böyle olunca reytinglerin düzelmesi için belli başlı değişikliklerin yapıldığını biliyoruz. Son yapılan değişiklik ise herkesi şok etti. Diziye katılan oyuncu tüm dengeleri değiştirebilir. TRT 1 dizisinin yeniden çok izlenmesi için önemli bir hamle olarak görülüyor. Üstelik dizinin yeni bölümünde başka gelişmeler de ortaya çıkacak. Peki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine hangi oyuncu katıldı? İşte merak edilen gelişmeye dair son detaylar...

Cemre Gümeli Barbaroslar'da!

Cemre Gümeli'nin önümüzdeki haftadan itibaren Barbaroslar dizisinde oynayacağı duyuruldu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisindeki bu gelişme sonrası dizinin izlenmeleri artabilir. Bir yandan da hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor. Meryem karakteri ile adından söz ettirecek. Ulaş Tuna Astepe ile Cemre Gümeli'nin ne kadar uyum sağlayacağını hep birlikte göreceğiz.

Dizide Yönetmen de Değişmişti

Barbaroslar dizisinde daha önce görüntü yönetmeni değişikliği de meydana gelmişti. Dizi, ekrana geldiği günden bu yana çeşitli değişimlerle gündeme geliyor. Hal böyle olunca dizinin önümüzdeki hafta ne gibi olaylar karşımıza çıkacağı sürpriz olacak.