Barbaroslar Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılacağını Duyurdu! Barbaroslar'da deprem

Barbaroslar Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılacağını Duyurdu! Barbaroslar'da deprem

TRT 1 dizisinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda hangi oyuncular diziden ayrılacak? Sevilerek izlenen dizide artık bazı isimlerle yollar ayrılacak. Hikayenin değiştiği bilgisi geldi. İki başrol oyuncusu büyük ilgi çekse de artık dizide oynaması beklenmiyor. İşte ayrılığa dair son detaylar...

Barbaroslar dizisi, ekrana geldiği günden bu yana ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde yaşanan olaylarla beraber bazı oyuncuların gideceği kesinleşti. İki ismin diziden ayrılması bekleniyor. Başrolde oynamaları dahi diziden ayrılmalarına engel olamadı. Peki hangi oyuncular diziden ayrılacak? Merakla beklenen gelişmelere bakacak olursak oyuncuların ismi açıkça belli oluyor. Dizideki bu durum izleyicileri de etkiledi. TRT 1 dizisinde kimler ayrılacak?

Barbaroslar Dizisinde Ayrılık!

Barbaroslar'da oyuncu ayrılıkları yaşanıyor. Dizinin reytingleri şu an için güzel ancak daha fazla başarı için büyük çaba sarf edilmekte. Ulaş Tuna Astepe ile Engin Altan Düzyatan'ın başrolde oynadığı dizide her bölüm heyecanlı geçiyor. İzleyiciler, keyifli anlara doyamadı. Ancak hikayede ufak çaplı değişimlerin yaşanması oyuncu kadrosunu etkileyecek.

İki Oyuncu Diziye Veda Etti!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Melis Babadağ ve Gülcan Arslan'ın ayrılacağı açıklandı. Melis Babadağ, dizide Zeynep'e hayat verirken Gülcan Arslan ise Despina isimli karakterle karşımıza çıkmaktaydı. Hikayenin değişimi sonrası yeni bölümlerde kendilerine yer verilmesi düşünülmüyor.