Barbaroslar Dizisinden Bir Ayrılık Haber Daha Geldi! TRT Az Önce Duyurdu

Barbaroslar Dizisinden Bir Ayrılık Haber Daha Geldi! TRT Az Önce Duyurdu

TRT 1 dizisi Barbaroslar'da şok ayrılık yaşandı. Slyvio'nun Şahbaz tarafından öldürülmesi üzdü. Pek çok kişi bu ayrılığa anlam veremedi. Peki Ümit Çırak diziden neden ayrıldı? Başarılı oyuncu diziye veda ettiğini duyurdu. Slyvio'nun ölüm nedeni de zamanla ortaya çıktı. İşte Barbaroslar'da yaşananlar...

Barbaroslar dizisinin son bölümünde Slyvio'nun ayrılığına tanıklık ettik. Dizideki bu durum izleyicileri de etkilemişe benziyor. Peki TRT 1 ekranlarında neler yaşandı? Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi şaşırttı. Şahbaz'ın yapmış olduğu hamle ile asılarak bulunan Slyvio, büyük bir şokun yaşanmasına neden olacak. Kızının bunu öğrenmesiyle deliye döneceği ve elinden geleni yapacağı belirtiliyor.

Ümit Çırak Diziden Ayrıldı

Ümit Çırak, Barbaroslar dizisinden ayrılmış oldu. Slyvio karakterinin dizideki hikayesi de burada sona erdi. Sosyal medya kullanıcıları, sevilen oyuncunun ayrılmasına üzülse de dizinin senaryosunun bu şekilde yazıldığını belirtmek gerekiyor. TRT 1'de yayınlanan dizide başka ne gibi ayrılıkların yaşanacağı merak edildi. Şimdilik Ümit Çırak'tan başka bir oyuncunun ayrılacağı düşünülmüyor.

Slyvio Neden Ayrıldı?

Şahbaz'ın İskenderiye'de bulunan hanı elinden alarak Slyvio'yu öldürdüğü belirtildi. Bu yüzden karakterimiz diziden ayrıldı. Önümüzdeki haftalarda Şahbaz'ın yeni düşmanlar kazanacağı bir bölüm izleyebiliriz. Dizideki tüm gelişmeler yakın zamanda güncel olarak yayınlanacak.