Barbaroslar Dizisinden 2. Oyuncuda Ayrıldı! TRT'den Barbaroslar Dizisini Gözden Çıktı

Barbaroslar Dizisinden 2. Oyuncuda Ayrıldı! TRT'den Barbaroslar Dizisini Gözden Çıktı

Barbaroslar dizisi yeni bölümü çok heyecanlıydı. İzleyiciler oyuncunun diziden ayrılmasına anlam veremedi. Ancak sosyal medyadan yapılan bir açıklama her şeyi ortaya çıkardı. Slyvio neden öldürüldü? Ümit Çırak'ın diziden ayrılmasıyla beraber TRT 1'deki son olaylar yorumlanıyor.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde izleyicilerin beklemediği bir olay yaşandı. Slyvio öldürüldü ve diziden ayrıldı. Önemli bir karakter olmasına rağmen ekranlara erken veda etmesi şaşırttı. Ancak ortaya çıkan bir detay her şeyi ele verdi. TRT1 dizisinde yaşanan bu olayın bir nedeni mi var? Barbaroslar'da Şahbaz'ın ölümüne neden olduğu Slyvio ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Slyvio diziden neden ayrıldı?

Ümit Çırak Diziye Veda Etti!

Ümit Çırak'ın diziden ayrılması pek çok kişi için hayal kırıklığı niteliğindeydi. Ünlü ismin dizideki konumu seviliyordu. Ancak ayrılığının perde arkası ortaya çıkınca izleyiciler de hak verdi. Ünlü oyuncunun ayrılmasındaki neden belli oldu. Senaryoda Slyvio'nun öldürüleceği zaten çok önceden yer almaktaydı. Dolayısıyla hikayeye göre hareket eden Ümit Çırak, dizi ile yapılan sözleşme sona erince ayrılmak durumunda kaldı.

Şahbaz Çok Konuşuldu

TRT 1 dizisinde Şahbaz'ın hamlesi çok konuşuldu. İskenderiye'deki hanın yeni sahibi Şahbaz Ünita oldu. Şahbaz'ın Kılıç Bey'in oğlu olduğu biliniyor. Dolayısıyla dizinin yeni bölümünde başka ne gibi gelişmeler yaşanacak heyecanla beklenmekte.